Με Dj Μηνά Ακεψιμαΐδη και Ιωάννα Κωνσταντοπούλου διασκεδάζει το Sivylla club στην Τήνο

0

Η συνεργασία που αγαπήσαμε επιστρέφει ανανεωμένη και πολλά υποσχόμενη! Το αγαπημένο σας Club δίνει και φέτος το σύνθημα που οδηγεί στην καλύτερη νυχτερινή ζωή της Τήνου.

Η διάσημη χορεύτρια των νυχτερινών club της Αθήνας Ιωάννα Κωνσταντοπούλου σε συνεργασία με τον Dj Μηνά Ακεψιμαΐδη σας υποδέχονται την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στο Sivylla club στην Τήνο.

Με freestyle και Oriental χορό σε ένα mainstream μουσικό πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η συνταγή της επιτυχίας είναι γνωστή καθώς Ιωάννα Κωνσταντοπούλου και Μηνάς Ακεψιμαίδης έχουν συνυπάρξει κατά το παρελθόν σε  Sivylla k στο North, οπότε μπορείτε να καταλάβετε τι θα ακολουθήσει!

Η Ιωάννα έχει χορέψει στα καλύτερα μαγαζιά, έχει ραγίσει καρδιές αν και δεν είναι τόσο προβεβλημένη όσο άλλες στον χώρο της.  H αλήθεια είναι ότι όταν χορεύει στην μπάρα η σέξι χορεύτρια οι παλμοί ανεβαίνουν «Επικίνδυνα» προκαλώντας εγκεφαλικά με τα πλούσια προσόντα της.

Η πανέμορφη καλλονή χορεύει σε γνωστά μαγαζιά σε όλη την Επικράτεια, ιδρώνει τις μπάρες όταν σηκώνεται για να χορέψει, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της χάρη στις χορευτικές ικανότητές της και το εκρηκτικό κορμί που διαθέτει.

Όσο για τον Μηνά; Νομίζω ότι αν γράψουμε κάτι λιγότερο θα τον αδικήσουμε.

Sivylla Club, Boutique Night Club, KokoMploko, F Dreamy Nights, JOJO Espresso & Bar – Περιστέρι, Karma Club, EVE club Grace Cafe Club και πολλά ακόμη στο βιογραφικό του.

Εσύ τι λες θα χάσεις αυτό το μοναδικό party;Εμείς θα είμαστε εκεί από νωρίς… και θα σε περιμένουμε στο Sivylla club!