Κοπή πίτας από τον Σύλλογο Κρητών Σύρου με κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές

0

Ο ιστορικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητών Σύρου έκοψε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην έδρα του Συλλόγου.

Τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν για την πρώτη εκδήλωση της νέας χρονιάς, αντάλλαξαν ευχές και γίορτασαν με παραδοσιακά κρητικά κεράσματα, ενώ την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Κων/νος Κοντός.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Μάκης Τζιράκης, έκανε τον απολογισμό δράσης του 2019, όπου για μία ακόμη χρονιά, πραγματοποίησε ή έλαβε μέρος σε αρκετές εκδηλώσεις και δραστηριότητες πολιτιστικού και λαογραφικού ενδιαφέροντος, μεταδίδοντας την κουλτούρα και τις παραδόσεις της Κρήτης στην συριανή κοινωνία. Επιπλέον, με επιτυχία λειτούργησσαν και τα χορευτικά του τμήματα του Συλόγου για κάθε ηλικία.

Επίσης, όπως έκανε γνωστό ο κ. Τζιράκης, το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου γι αυτό κάλεσε τα όλα μέλη να έχουν ενεργή συμμετοχή στη διαδικασία, αλλά και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους θέτοντας υποψηφιότητα, ώστε να προκύψει μια καινούργια διοίκηση η οποία θα συμβάλει για μία ακόμη πιο δημιουργική πορεία του Συλλόγου.