“Αλωνίζουν” στη Σύρο, συλλαμβάνονται και τους αφήνουν ελεύθερους!

 

Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης οι δύο κλοπές που σημειώθηκαν σε Ιερούς Ναούς πριν απο λίγες ημέρες στη Σύρο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, υπάρχει έντονη δυσφορία στις τάξεις των Ιερέων του νησιού όσο και της τοπικής κοινωνίας, καθώς οι συγκεκριμένοι για ακόμα μια φορά απασχολούν τις αρχές και παρόλο που συλλαμβάνονται τελικά αφήνονται ελεύθεροι, δίχως καμία παραδειγματική τιμωρία.
 
Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Δεν είναι δυνατόν να συλλαμβάνονται και ο νόμος…να τους αφήνει ελεύθερους. Πρέπει να αλλάξει η ισχύουσα νομοθεσία, για να αισθανθεί ξανά ασφάλεια ο κόσμος. Ο νόμος θα πρέπει να τιμωρεί αυτούς που πράττουν αδικήματα Κατ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και όχι να τους χαϊδεύει…
Και φυσικά το ερώτημα είναι εύλογο, όταν κανείς δεν σε τιμωρεί και δεν παραδειγματίζεσαι, δεν είναι λογικό να κλέβεις συχνά και να το κάνεις επάγγελμα;
Διαβάστε το δελτίο τύπου της αστυνομίας – Εξιχνίαση κλοπών στη Σύρο

Συγκεκριμένα, Την 16-01-2020 από το Τμήμα Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 23 και 38 ετών, γιατί όπως διαπιστώθηκε το χρονικό διάστημα από 22 έως 27-12-2019 στη Σύρο παραβίασαν δύο Ιερούς Ναούς και αφαίρεσαν χρήματα και αφιερώματα.