Ευχάριστα τα νέα – Λήξη συναγερμού στην Κίναρο – Εντοπίστηκε καλά στην υγεία της η κα Ειρήνη

Την εντόπισε το Σούπερ Πούμα – Η μοναδική κάτοικος του νησιού αγνοούνταν εδώ και τρεις ημέρες – Τεράστια κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού για τον εντοπισμό της.

Ευχάριστη τροπή της υπόθεσης που μιλούσε ότι εδώ και τρεις μέρες είχαν χάσει κάθε επικοινωνία με την μοναδική κάτοικο της Κιναρου, την κυρία Ειρήνη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες του cyclades24.gr, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν πριν από λεπτά, μας αναφέρουν ότι εντοπίστηκε καλά στην υγεία της η αγαπημένη κυρία Ειρήνη από το ελικόπτερο SUPER PUMA που απογειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το πλήρωμα του Super Puma, που έδωσε επίσημη αναφορά -οι συγγενείς της ενημερώθηκαν αμέσως-, είναι καλά στην υγεία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Το Πάσχα των Καθολικών στη Σύρο στην ΕΡΤ3

Το Super Puma, λόγω των θυελλωδών ανέμων, δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο νησί, αλλά η κυρία Ειρήνη τούς είπε πως έχει πάθει βλάβη στα φωτοβολταϊκά και έχει μείνει από ηλεκτρικό ρεύμα.

Επίσης, τους είπε πως οι προμήθειες που έχει επαρκούν για δύο ακόμα ημέρες.

Όπως είχαμε αναφέρει δεν δεν είναι πρώτη φορά που έχει συμβεί κάτι ανάλογο, καθώς αρκετές φορές το τηλέφωνο της αντιμετώπιζε κάποια βλάβη και γι αυτό λόγο εκτιμούσαμε από την αρχή ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο και η κυρία Ειρήνη θα ήταν καλά στην υγεία της.

Τέλος καλό όλα καλά…

Συγχαρητήρια στο Υπουργείο και το πλήρωμα του ελικοπτέρου που παρά τις αντίξοες συνθήκες έφτασε στη Κίναρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί - Επί χρόνια κακοποιεί και σκοτώνει ζώα σε Μύκονο και Τήνο