Η Παολα στο Φαντασία Live την άνοιξη του 2020

0

Το Φαντασία Live στην Αθήνα ανανεώνει το σχήμα του και την σκυτάλη την παίρνει η Πάολα.

Πορείες γεμάτο χρυσές…συνεργασίες!

Το φθινόπωρο του 2010 συνεργάστηκε με τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Πύλη Αξιού, σε ένα σχήμα για το οποίο μιλάει όλη η Θεσσαλονίκη. Οι δύο τους θα εμφανιστούν και στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον «Βοτανικό» για όλο τον χειμώνα και θα ταράξουν τα νερά της νύχτας.

Η Πάολα συνεχίζει το καλοκαίρι στο «Θέα», μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Νίνο σε ένα σχήμα φωτιά, ενώ με τον τελευταίο και τον Ιωακείμ Φωκά θα εμφανίζεται στο Fix μέχρι τις αρχές του 2012. Τότε, θα ανηφορίσει ξανά προς Θεσσαλονίκη για να εμφανιστεί με τον Κώστα Μαρτάκη και τον Γιώργο Παπαδόπουλο στην Πύλη Αξιού. Την άνοιξη του 2012 θα επιστρέψει στο «Θέα» για να συνεργαστεί με την Πέγκυ Ζήνα. Οι δύο γυναίκες θα δημιουργήσουν ένα απολαυστικό πρόγραμμα και το «Θέα» θα ζήσει μεγάλες στιγμές. Είναι κατανοητό, ότι η καριέρα και η συμβολή της Πάολα σε καλλιτεχνικό επίπεδο είναι αξιοσημείωτη, καθώς έχει επίσης συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής.

Έχοντας καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνει τρομερές επιτυχίες με τα τραγούδια του, έχει αγαπηθεί τρομερά από το νεανικό κοινό και από τις μεγαλύτερες ηλικίες και αυτό φαίνεται σε κάθε του ζωντανή εμφάνιση. Εδώ και λίγα χρόνια ξεκίνησε την πορεία του στη νύχτα από τη λεωφόρο Ποσειδώνος 5 το Fantasia live Πάολα, ξεκινώντας μία πορεία στη νύχτα που ήταν συνεχώς ανοδική. Το κέντρο γρήγορα εξελίχθηκε και αναδείχθηκε σε ένα από τα hot spots της πόλης και της παραλιακής, κερδίζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του κοινού.

Φέτος το αγαπημένο κέντρο διασκέδασης ανανεώνεται πλήρως, μετατρέπεται σε live club και είναι έτοιμο να υποδεχτεί  την αγαπημένη Πάολα, με ένα show διεθνών προδιαγραφών που δεν θα έχουμε ξαναδεί στην Αθήνα και φυσικά θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, και φυσικά θα είναι για ακόμη ένα καλοκαίρι το συνώνυμο της απόλυτης επιτυχίας!

Tο Fantasia live, είναι αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία νυχτερινά κέντρα, εκπροσωπώντας με τον αρτιότερο τρόπο το γνήσιο κέφι και την αυθεντική έννοια της διασκέδασης. Δεν είναι από εκείνα τα μαγαζιά-πυλώνες της νυχτερινής ψυχαγωγίας της Παραλιακής, αφού μετρά λίγα χρόνια στον χώρο, αλλά παρόλα αυτά έχει χριστεί μέσα από την αμέριστη αγάπη του κόσμου, ως ένα από τα πιο σημαντικά hotspot της νυχτερινής Αθήνας.

loading...