Μηνάς Αληφραγκής: ”Συνεχίζουν κανονικά οι εργασίες με τη νέα χρονιά”

Η απόπειρα υγρομόνωσης της οροφής σταμάτησε μετά από εργασίες μίας... ημέρας - Περισσότερες πλέον οι τρύπες από τις οποίες εισέρχεται το νερό

0

Μηνάς Αληφραγκής: ”Συνεχίζουν κανονικά οι εργασίες με τη νέα χρονιά”

 

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η κατάσταση της Α’ κλειστής αίθουσας του Αθλητικού Κέντρου “Δημήτριος Βικέλας”…

Το γνωστό εδώ και χρόνια και συνεχώς επιδεινούμενο πρόβλημα με την εισροή υδάτων από την οροφή του γυμναστηρίου έχει φτάσει πλέον στο “σημείο μηδέν”, καθώς είναι αμέτρητα τα σημεία από τα οποία εισέρχεται το νερό όταν βρέχει.

Μάλιστα, ο λόγος της τελευταίας επιδείνωσης της κατάστασης είναι η απόπειρα υγρομόνωσης της οροφής που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Οι εργασίες ξεκίνησαν στις 16 Δεκεμβρίου, ωστόσο την αμέσως επόμενη μέρα διακόπηκαν, καθώς ο εργολάβος που είχε αναλάβει διαπίστωσε ότι δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η σχετική υγρομόνωση, (λόγω των καιρικών φαινομένων που σημειώθηκαν – άσχετα ότι ολόκληρη η χώρα ήταν ενήμερη για τις καιρικές συνθήκες).

Όπως θα διαπιστώσετε και στο σχετικό βίντεο του cyclades24, το νερό πλέον εισέρχεται από παντού, ενώ το παρκέ είναι σε πολλά σημεία κατεστραμμένο λόγω του νερού, ενώ το ειδικό βερνίκι το οποίο θα το προστάτευε κάπως έχει να περαστεί από το 2009!

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως η Α’ κλειστή αίθουσα αποτελεί μια ανοικτή πληγή που όλο μεγαλώνει και απαιτούνται γενναίες και άμεσες αποφάσεις, ίσως ακόμα και το “λουκέτο” στην αίθουσα μέχρι να βρεθεί λύση, καθώς είναι επικίνδυνη για όσους αθλούνται και ειδικά για τα εκατοντάδες παιδιά…

Μηνάς Αληφραγκής: ”Συνεχίζουν κανονικά οι εργασίες με τη νέα χρονιά”

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μηνά Αληφραγκή οποίος επικοινώνησε μαζί μας, οι εργασίες ξεκίνησαν πριν τα Χριστούγεννα και σταμάτησαν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Όπως μας διαβεβαίωσε οι εργασίες υγρομόνωσης  θα συνεχιστούν και τη νέα χρονιά, όταν και εφόσον το επιτρέψει ο καιρός.

loading...