Χορηγός επικοινωνίας στο “Συριανό Καρναβάλι”η ΕΡΤ – Προβολή και διαφήμιση από τα κρατικά μέσα

Χορηγία επικοινωνίας προς το «Συριανό Καρναβάλι Γεώργιος Σουρής 2020», πρόκειται να παρέχει για μία ακόμη χρονιά η κρατική ραδιοφωνία και τηλεόραση μετά από σημερινή απόφαση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΡΤ, Γιώργου Γαμπρίτσου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ).

Κατόπιν σχετικού αιτήματος που κατέθεσε τον προηγούμενο μήνα ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, η ΕΡΤ ανταποκρίθηκε θετικά και φέτος στην ανάληψη χορηγίας επικοινωνίας των καρναβαλικών εκδηλώσεων του νησιού, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 3 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ προτίθεται να προβάλει το μεγάλο αποκριάτικο φεστιβάλ της Σύρου με τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας της και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στόχος της γενικότερης καμπάνιας θα είναι η προβολή και η διαφήμιση του «Συριανού Καρναβαλιού» από τα κρατικά μέσα, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες.

Αναλυτικότερα, με βάση την απόφασή της η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. θα προσφέρει:

  1. Τη μετάδοση δεκαπέντε (15) τηλεοπτικών μηνυμάτων, διάρκειας τριάντα (30″) δευτερολέπτων, από την ΕΡΤ3 στον αδιάθετο διαφημιστικό χρόνο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., κατά το διάστημα από την παράδοση του μηνύματος έως 03-03-2020. Το σποτ θα αποσταλεί έτοιμο προς μετάδοση από τον επιχορηγούμενο και θα φέρει την ένδειξη “Χορηγός Επικοινωνίας ΕΡΤ”.
  2. Τη μετάδοση είκοσι (20) ραδιοφωνικών μηνυμάτων, διάρκειας τριάντα (30″) δευτερολέπτων, από την ΕΡΤ Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ στον αδιάθετο διαφημιστικό χρόνο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., κατά το διάστημα από την παράδοση του μηνύματος έως 03-03-2020. Το σποτ θα αποσταλεί έτοιμο προς μετάδοση από τον επιχορηγούμενο.
  3. Την προβολή του φεστιβάλ από την ιστοσελίδα της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε..
  4. Την προβολή του φεστιβάλ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε..
  5. Την προβολή του φεστιβάλ από τις τηλεοπτικές & ραδιοφωνικές εκπομπές της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε..