Ολοκληρώθηκε το έργο υπογειοποίησης δικτύου ύδρευσης στην περιοχή Πισκοπειό Σύρου, από το ομώνυμο πηγάδι του Πισκοπειού έως και τη δεξαμενή.

Παράλληλα, απομακρύνθηκαν οι παλιές σκουριασμένες αμιαντοσωλήνες. Το έργο υλοποιήθηκε από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σύρου, ενώ η έναρξή του επισπεύσθηκε κατόπιν σχετικού αιτήματος της Κοινότητας Άνω Σύρου.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Σύρου, Πέτρος Ραουζαίος δήλωσε σχετικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ, Α. Γιαλόγλου και τον Γεν.Δ/ντη της ΔΕΥΑΣ Γ.Βακόνδιο ,για την αποδοχή του αιτήματός μου για την επίσπευση και ολοκλήρωση του έργου αυτού ,όπου πέρα της βελτίωσης της αντιαισθητικής εικόνας με τις διάσπαρτες σωλήνες που υπήρχαν, βελτιώνει την ποιότητα του δικτύου ύδρευσης.

Επίσης έχουν πραγματοποιηθεί και άλλες εργασίες βελτίωσης του οικιστικού περιβάλλοντος του χωριού του Πισκοπειού ,όπως καθαρισμοί και κλαδέματα σε διάφορα δέντρα που εμπόδιζαν τη κυκλοφορία οχημάτων. Θέλω να ευχαριστήσω την υπηρεσία Περιβάλλοντος & πρασίνου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Μώτο ,για την άμεση ανταπόκριση του. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στον κοινοτικό σύμβουλο Πέτρο Καρβώνη, για την άριστη κ άψογη συνεργασία που έχουμε, για το καλό του Πικσοπειού».

 

loading...