Ξεκινά έργο υγρομόνωσης στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Ερμούπολης

0

Η χειμερινή περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πρώτες βροχές ανέδειξαν το γνωστό και χρόνιο πρόβλημα με την οροφή της Α κλειστής αίθουσας του Αθλητικού Κέντρου Ερμούπολης το οποίο έκανε έντονη την εμφάνισή του, με το νερό να πέφτει “ζωντανό” στο παρκέ και τις εξέδρες και τους κουβάδες να αναλαμβάνουν “δράση”.

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης προχωρά σε εργασίες υγρομόνωσης της στέγης σε μια προσπάθεια να αμβλύνει το πρόβλημα, μιας και είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπισθεί στην ολότητά του με μια τέτοια παρέμβαση.

Έτσι, όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μηνάς Αληφραγκής, την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να ξεκινήσει η παρέμβαση για την υγρομόνωση της οροφής με εργολαβία ύψους 20.000 ευρώ.

Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επούλωση των “πληγών” στην οροφή της αθλητικής εγκατάστασης.

Για τη συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος, σαφώς και απαιτείται ολοκληρωμένη παρέμβαση που θα συνοδεύεται από μελέτη και σημαντικά μεγαλύτερη οικονομική δαπάνη.