“Το Σπίτι του Άη Βασίλη” άνοιξε τις πύλες του – Μια πραγματική ονειροχώρα για μικρούς και μεγάλους

0

Άνοιξε τις πύλες του το απόγευμα της Πέμπτης “Το Σπίτι του Άη Βασίλη”, η μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διεξάγεται στην Έπαυλη Τσιροπινά Ποσειδωνίας από 26 έως 30 Δεκέμβρη. 

Ο εορταστικός θερμός ο οποίος διεξάγεται για 8η συνεχόμενη χρονιά, είναι πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Ποσειδών”, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με την υποστήριξη και του Δήμου Σύρου Ερμούπολης, ενώ αποτελεί τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Σύρου.

“Το Σπίτι του Άη Βασίλη” είναι η χαρά των παιδιών, καθώς απολαμβάνουν μαγικές εορταστικές στιγμές με πολύ παιχνίδι, εκπλήξεις, δώρα και όμορφα happenings. Ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά και οι χιονάνθρωποι υποδέχονται όλες αυτές τις μέρες μικρούς και μεγάλους, μετατρέποντας την Έπαυλη Τσιροπινά σε μια πραγματική ονειροχώρα.

Στα εγκαίνια της φετινής εκδήλωσης παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, ο δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Νίκος Λειβαδάρας, οι αντιδήμαρχοι Αλίκη Λεονταρίτη και Μηνάς Αληφραγκής, η εντεταλμένη σύμβουλος για θέμα του π. Δήμου Ποσειδωνίας, Αγγελική Πρίντεζη  και πολύς κόσμος.

loading...