Συναυλία Λάκη Παπαδόπουλου – Γιάννη Γιοκαρίνη στην Τήνο

0
Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων η Κ.ΕΠ.Υ.ΔΗ.Τ. διοργανώνει συναυλία “Λάκης Παπαδόπουλος – Γιάννη Γιοκαρίνη” στο Κλειστό Γυμναστήριο “Τήνια 1895” στις 12/12/2019!
Την συναυλία θα ανοίξει το Τηνιακό Συγκρότημα CONTRA TEMPO
Έναρξη: 20:15 – 20:30 CONTRA TEMPO
20: 30 – 22:30 Συναυλία Λάκη Παπαδόπουλου – Γιάννη Γιοκαρίνη
Εισιτήρια: 10,00 ευρώ
Προπώληση 8,00 ευρώ
Η προπώληση θα γίνει στα γραφεία του Φεστιβάλ (Παραλία Τήνου) από Δευτέρα 9/12/2019 εώς Τετάρτη 11/12/2019 από 17:00 – 21:00. Την ημέρα της συναυλίας 12/12/2019 η προπώληση θα γίνει 17:00 – 19:00.
Λάκης Παπαδόπουλος
Ένας καλλιτέχνης που χρόνια τώρα κυλάει μέσα στη μουσική, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η μουσική είναι μία και δεν έχει είδη ή ταμπέλες. Διάχυτο μέσα στη δουλειά του το χιούμορ διακριτικό καυστικό και έξυπνο, προκαλεί αβίαστα το γέλιο. Άλλοτε πάλι ιδιαίτερα σοβαρός.
Ένας σύγχρονος φιλόσοφος. Ένας άνθρωπος χωρίς κόμπλεξ, χωρίς ταμπού. Ένας άνθρωπος ελεύθερος.
Ένας καλλιτέχνης που χρόνια τώρα κυλάει μέσα στη μουσική, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η μουσική είναι μία και δεν έχει είδη ή ταμπέλες.
Διάχυτο μέσα στη δουλειά του το χιούμορ διακριτικό καυστικό και έξυπνο,
προκαλεί αβίαστα το γέλιο. Άλλοτε πάλι ιδιαίτερα σοβαρός.
Ένας σύγχρονος φιλόσοφος. Ένας άνθρωπος χωρίς κόμπλεξ, χωρίς ταμπού.
Ένας άνθρωπος ελεύθερος.
Γιάννης Γιοκαρίνης
ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς της μουσικής μαςπου με τα αναπάντεχα τραγούδια του για δεκαετίες τώρα, συμμετέχει στο σάουντρακ της ζωής μας
Παίζει Rock & Blues με τα γνωστά συγκροτήματα της εποχής σαν μουσικός και τραγουδιστής.
Γρήγορα αναπτύσσει και εκδηλώνει τις δημιουργικές ικανότητες και από τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’80 αρχίζει να δημοσιοποιεί την γόνιμη και πλούσια δισκογραφική του πορεία καθώς και μια ομοβροντία συναυλιών – συνεργασιών & εμφανίσεων έως και σήμερα.
Ανήκει στους καλλιτέχνες που αθόρυβα παρέδωσε μια από τις πιο πλούσιες δισκογραφικά και δημιουργικά μουσικές ιστορίες.
Ρομαντικός-Κυνικός και αθεράπευτα ροκ εν Ρολ-γράφει και τραγουδάει τη «στιγμή», μας παρασέρνει με την τρέλα και τις νότες του
και μας προσκαλει να γίνουμε μέρος της πιο.. ..απρόβλεπτης-ευχάριστης-συγκινητικής-ασόβαρης-σοβαρής.. παράστασης …γεμάτη «ΣΤΙΓΜΕΣ»
Μαζί παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις αναρίθμητες επιτυχίες τους γεμάτο χιούμορ αλλά και συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές..
μαζί τους ο Τάσος Ιωαννίδης στο μπάσο και στα φωνητικά ο Γρηγόρης Γιαρέλης στην κιθάρα και τα φωνητικά και ο Αλέξανδρος Αλεξίου στα τύμπανα..