Στο συνέδριο του Economist ο Άρης Γάτας

0

Στο συνέδριο του Economist ο Άρης Γάτας

Στο διεθνές φημισμένο συνέδριο του Econmist στο Λονδίνο βρέθηκε επίσημα προσκεκλημένος πριν λίγες μέρες ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ και φιλος των ΚΥΚΛΑΔΩΝ και ιδιαίτερα της Μυκόνου, Άρης Γάτας.

Μια τιμητική και ξεχωριστή στιγμή για τον αθλητικό συντάκτη της ΕΡΤ που με αφορμή την μεγάλη επιτυχία που έκανε με την συγγραφή του βιβλίου για τον Ρανιερι, αρκετά συχνά δέχεται προσκλήσεις πλέον απο διεθνής οργανισμούς και συμμετάσχει ως καλεσμένος και ως ομιλητής για θέματα που σχετίζονται όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά και τις παραμέτρους του που είναι πολύ σημαντικές και ιδιαίτερα στο οικονομικό σκέλος .

Στο συνέδριο του Economist στο Λονδίνο, που διεξάγεται κάθε χρόνο,μεταξύ άλλων συζητήθηκαν πολύ σημαντικά θέματα για τις επιπτώσεις που θα έχει το Brexit στην ευρωπαϊκή ζώνη σε όλα τα επίπεδα και ήταν παρόντες σημαντικοί παράγοντες της πολιτικής της οικονομίας αλλά και μεγάλα στελέχη διεθνών οργανισμών και εταιριών.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ στους λογαριασμούς του στα σοσιαλ μίντια ανέδειξε την παρουσία του στο συνέδριο με φωτογραφίες αλλά και ένα ωραίο βιντεάκι με τον πρώην πρέσβη των ΗΠΑ Νίκολας Μπερνς που βρέθηκε και αυτός στο ίδιο συνέδριο.

 

loading...