Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη τελετή των εγκαινίων του ναυπηγείου Νεωρίου υπό τη νέα διεύθυνση της ONEX Syros Shipyards, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 13:00 στο χώρο των ναυπηγικών εγκαταστάσεων.

Όπως έχει γραφτεί σε προηγούμενα δημοσιεύματα, ο Όμιλος ONEX ετοιμάζει λαμπερά εγκαίνια με εκλεκτούς προσκεκλημένους από την οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας. Επισήμως, έχει γίνει γνωστή η παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, όπως και αυτή του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να παραβρεθούν κι άλλα πρόσωπα που κατέχουν υπουργικό θώκο, γενικοί γραμματείες και στελέχη υπουργείων από τον οικονομικό – αναπτυξιακό τομέα, βουλευτές, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών πολιτικών και παραγωγικών φορέων Σύρου, Κυκλάδων και Νοτίου Αιγαίου.

Ο νέος ιδιοκτήτης του ναυπηγείου, Πάνος Ξενοκώστας, επιθυμεί τα εγκαίνια να γίνουν σε κλίμα πανηγυρικής ατμόσφαιρας, μετά την ολοκλήρωση της χρονοβόρας και επίπονης διαδικασίας μεταβίβασης του Νεωρίου στην κυριότητα της εταιρίας του.

Η προετοιμασία για την τελετή των εγκαινίων βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, η κεντρική εκδήλωση της Τετάρτης θα είναι ανοιχτή για το κοινό χωρίς περιορισμούς.

Παράλληλα, θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα από την αστυνομία και φυσικά το λιμεναρχείο Σύρου για την ασφάλεια των επίσημων προσκεκλημένων.

loading...