Πρώτη και καλύτερη η Ελπίδα Γαδ! Πρόκριση στα ημιτελικά του “The Voice of Greece” σε ένα φλαμένκο επάνω (βίντεο)

0

Τα lives του «The Voice of Greece» ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, με τη συριανή τραγουδίστρια, Ελπίδα Γαδ, να περνά με απόλυτη επιτυχία τη φάση των Cross Battles κερδίζοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά, “καβάλα” στο φλαμένκο της Χάρις Αλεξίου!

Η Ελπίδα Γαδ από την πρώτη της εμφάνιση στον κορυφαίο τηλεοπτικό διαγωνισμό μουσικών ταλέντων της χώρας, κατάφερε να ξεχωρίσει και με κάθε της εμφάνιση, απλά επιβεβαιώνει ότι έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα, χαρίσματα και στοιχεία για να φτάσει -γιατί όχι- και στο υψηλότερο σκαλοπάτι.

Η «μονομαχία» της Παρασκευής

H φάση των Cross Battles περιελάμβανε μια δυνατή κόντρα στο stage ανάμεσα σε ζευγάρια διαγωνιζόμενων. Αντίστοιχη διαδικασία θα επαναληφθεί και την Κυριακή. Δύο υποψήφιοι από διαφορετική ομάδα ανέβουν πάνω στην σκηνή, ερμηνεύουν ο καθένας το δικό του τραγούδι και το κοινό αποφασίζει ποιος θα συνεχίσει στο παιχνίδι.

Και οι τέσσερις coaches Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου, και ο Σάκης Ρουβάς στοχεύουν να πάνε στους ημιτελικούς με όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες.

Η Ελπίδα Γαδ ανέβηκε πρώτη και καλύτερη στα stage καθώς ήταν το αρχικό ζευγάρι της βραδιάς, αντιμέτωπη (μετά από κλήρωση) και πάλι με την Ανδρομάχη Κοσκερίδου, με την οποία είχε αναμετρηθεί και στην προηγούμενη φάση. Η Ελπίδα είναι η αγαπημένη παίκτρια της Ελεονόρας Ζουγανέλη, ενώ η Ανδρομάχη, αυτή τη φορά κατέβηκε με την ομάδα του Πάνου Μοζουράκη.

Συντριπτικό ποσοστό προτίμησης 70% για την Ελπίδα 

Η Ελπίδα ερμήνευσε το τραγούδι «Να ζήσω ή να πεθάνω» (Φλαμένκο) της Χάρις Αλεξίου και κέρδισε κατά κράτος την προτίμηση του κοινού που ψήφισε live με ποσοστό 70% υπέρ της συριανής τραγουδίστριας έναντι 30% της Ανδρομάχης, εξασφαλίζοντάς σε αυτήν θριαμβευτική είσοδο στην ημιτελική φάση.

Η Ελπίδα εμφανίστηκε με τρομερή άνεση, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, πράττοντας αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει πάνω στη σκηνή. Η Ανδρομάχη ερμήνευσε όσο καλύτερα μπορούσε το τραγούδι “Του έρωτα το σημάδι” της Ελένης Τσαλιγοπούλου.

Η Σύρος πανηγυρίζει τη νέα επιτυχία της Ελπίδας, τα social media πήραν φωτιά μετά τη νέα της επιτυχία με ευχές και όμορφα λόγια, ενώ όλοι εύχονται να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες γιαυτό το σπουδαίο μουσικό ταλέντο.

Οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν στα ημιτελικά από την αναμέτρηση της Παρασκευής είναι:

Ομάδα Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Ελπίδα Γαδ

Ομάδα Πάνου Μουζουράκη: Κωνσταντίνα Υφαντή, Κώστας Χειλάς

Ομάδα Σάκη Ρουβά: Δημήτρης Γεράρδος, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Τσιμούρης, Δημήτρης Καραγιάννης

Ομάδα Έλενας Παπαρίζου: Erika Sotteri, Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη

Δείτε το βίντεο: