Το έργο του αθλητικού – πολιτιστικού πολυχώρου στα Καμίνια βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης κι αυτό είναι μια πολύ θετική εξέλιξη.

Υλοποιείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και έρχεται για να αλλάξει γενική όψη στη γνωστή συνοικία της Ερμούπολης, μιας και αναμορφώνει το κεντρικότερο σημείο της, το οποίο αποτελεί σήμα κατατεθέν της περιοχής και αφορά το παλιό γήπεδο των Καμινίων.

Αυτές τις ημέρες τοποθετείται ο συνθετικός χλοοτάπητας κατά μήκος του παλιού γηπέδου και όπως βλέπετε από τη φωτογραφία, η νέα εικόνα του χώρου, πραγματικά αναμορφώνει προς το καλύτερο το σύνολο της περιοχής, κάνοντας αυτό πολύ πιο ελκυστικότερο.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ύψος των 160.000 € και καλύπτεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας και συγκεκριμένα από τον κωδικό “Συντηρήσεις Επισκευές χώρων αθλοπαιδιών και αθλητικών εγκαταστάσεων νησιών Π.Ε. Κυκλάδων”, ενώ έχει υπογραφεί σχετική διαβαθμιδική σύμβαση με τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του χώρου.

Σκοπός του έργου είναι η δημιουργία ολοκληρωμένου χώρου αθλοπαιδιών και η αναβάθμιση αστικού περιβάλλοντος με τη διαμόρφωση χώρου αναψυχής, ο οποίος θα είναι κατάλληλος για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.

loading...