Μια νέα πρόταση στα κλαμπ της Αθήνας προστέθηκε στο χώρο που μέχρι παλιότερα στεγαζόταν με μεγάλη επιτυχία ένα μεγάλο hotspot της παραλιακής. Το Penarrubia ήρθε απο τα μέσα Απρίλη σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο , με πολλά χαρακτηριστικά στοιχεία στη διακόσμηση από την περιοχή της Αμερικής που αποτέλεσε και την έμπνευση του project. Κατι διαφορετικό , θεματικό με πολλά σημεία του να είναι σε σχεδιασμένα με πορότυπα κλαμπ της Αμερικής .Το Penarrubia lounge άνοιξε τις πόρτες του στα μέσα Σεπτέμβρη και έχει καταπλήξει.

Tο Penarrubia lounge στον άλιμο είναι και από τα πιο ζωντανά clubs της Αθήνας, τώρα πια με φρέσκο όνομα και χαρακτήρα στην μουσική. Ένα από τα μεγάλα του ατού είναι η ατμόσφαιρα και χωροθεσία που το κάνει μοναδικό για μια επίσκεψη με παρέα και με φίλους. Η μουσική του πολύ προσεγμένη, το περιβάλλον ζεστό και η εξυπηρέτηση πάρα πολύ καλή και γρήγορη. Ποτά καθαρά και φιλική ατμόσφαιρα είναι αυτά που κάνουν το Penarrubia club στο γκάζι ένα από τους πιο δημοφιλής προορισμούς.

Το Penarrubia club, είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο, καθώς βρίσκεται στον πολυσύχναστο και πολύ αγαπητό Άλιμο, και πιο συγκεκριμένα στην παραλιακή, με αποτέλεσμα να επικρατεί η απόλυτη κοσμοσυρροή, σε κάθε μέρα λειτουργίας του.

Η μουσική είναι ένα από τα δυνατά σημεία του Penarrubia Athens που φιλοδοξεί να εδραιώσει την παρουσία του στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης και να αποτελέσει σήμα κατατεθέν του clubbing. Πίσω από τα decks γνωστοί και ιδιαίτερα ταλαντούχοι Djs σκοπεύουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, επιλέγοντας για εσάς την καλύτερη mainstream και όχι μόνο μουσική.

Από τη μοναδική μουσική εμπειρία που το Penarrubia Alimos είναι έτοιμο να σας προσφέρει, δεν θα λείψουν φυσικά και τα πολλά υποσχόμενα events και parties που θα πλαισιώσουν το πρόγραμμά του. Εντυπωσιακές παρουσίες, μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, διακεκριμένοι Djs και μουσική που καλύπτει διαφορετικά γούστα, θα αναλάβουν δράση και θα μετατρέψουν τον Άλιμο σε μονόδρομο διασκέδασης.

 

 

loading...