”Ο Κοντός στου Ραφογιάννη”: Νόστιμο… ξεφάντωμα με ζωντανή μουσική!

0

Τα μουσικά μεζεδοπωλεία είναι για όλους εμάς ιδανική επιλογή για τις βραδινές εξόδους του χειμώνα.

Το εστιατόριο ”Ο Κοντός στου Ραφογιάννη” έχει σαν φιλοσοφία να μην υποδέχονται τον κόσμο ως πελάτες αλλά ως φίλους που γίνονται μέλη μιας μεγάλης παρέας με σκοπό το καλό φαγητό και τη διασκέδαση.

Η ατμόσφαιρα πάντα νεανική, πολύ φιλική για αυτό και πολύ εύκολα, με τη βοήθεια της μουσικής και του κρασιού, ανάβει το κέφι!

Όταν μάλιστα συνδυάζουν όμορφο περιβάλλον, νόστιμους μεζέδες και καλό κρασί με ζωντανή μουσική, η διασκέδαση είναι εγγυημένη.

Σε σούπερ κεφάτο και φιλόξενο χώρο, υπεύθυνοι και θαμώνες ξέρουν πως να περνούν αξέχαστες βραδιές κεφιού.

Παρεΐστικο κλίμα, ζεστό περιβάλλον και μουσικές που μας προτρέπουν να χορέψουμε μέχρι το πρωί. Πίστα για χορό, καλοί μεζέδες και κρασάκι είναι το σκηνικό που θα συναντήσει όποιος επιλέξει να διασκεδάσει στον Κοντό… της Αζολίμνου!

Φυσικά κάθε Σάββατο, υπάρχει Ζωντανή μουσική με ορχήστρα, με τον Γιάννη Σολάρη και την Ανθίππη στο τραγούδι, παρέα με τους Κώστα Φίλλιπου και Γιάννη Ρούσσο.

Η βραδιά ξεκινάει χαλαρά, ενώ μετά από λίγη ώρα και αφού οι θαμώνες έχουν γευτεί το νόστιμο φαγητό, που προσφέρει το μαγαζί, η διάθεση ανεβαίνει και οι πιο γλεντζέδες, ξεκινούν πρώτοι το χορό. Σιγά-σιγά, οι περισσότερες καρέκλες αδειάζουν και όλοι γίνονται μια μεγάλη χορευτική παρέα.

Για κρατήσεις  6937 358 772  & 2281 061020