Ο Άγιος Βασίλης χάρισε δώρα και ευχές στον Πάγο (φωτο)

Για άλλη μία χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Πάγου Σύρου διοργάνωσε μια  οικογενειακή  Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά της Σύρου το απόγευμα της Κυριακής στην ενοριακή αίθουσα της περιοχής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν να υλοποιηθεί η εκδήλωση , κυρίως όμως τη Μαρία Δεναξά  που με  συνέπεια και επαγγελματικότητα  προετοίμασε και  υλοποίησε την απασχόληση των παιδιών πριν και μετά την άφιξη του Άγιου Βασίλη, την  Μαρία Ρούσσου και την  Άννα Ξανθάκη για τη βοήθεια τους  καθώς και τον Νίκο Κοντιζά που μας παρείχε δωρεάν τον προτζέκτορα και την οθόνη για την Προβολή της ταινίας. Στην  εκδήλωση συμμετείχαν ,  μεταξύ των άλλων, η Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού Λεωνταρίτη    καθώς και η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογιού.

Λόγω έλλειψης χιονιού ο Άγιος Βασίλης  εφέτος άφησε τους τάρανδους και το έλκηθρο  του κάπου μακριά , καβάλησε την μοτοσικλέτα του  και συνέχισε το ταξίδι του για να επισκεφτεί  τους περίπου 60 μικρούς φίλους  του που από νωρίς τον περίμεναν.

Μικροί και μεγάλοι  που  είχαν  κατακλύσει την αίθουσα  τον υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και εγκαρδιότητα  και εκείνος σε ανταπόδοση κάθισε ανάμεσα τους  και μοίρασε  δωράκια σε όλους τους λιλιπούτειους φίλους και φίλες που τον περιστοίχιζαν με απορία και περιέργεια . Η βραδιά έκλεισε με την προβολή επίκαιρης παιδικής ταινίας .