Κηροπωλείο – Είδη δώρων το “Κηροπήγιο”: Ο νέος προορισμός για όμορφα κεριά και είδη δώρων

0

Ένα μικρό, αλλά πολύ όμορφο κατάστημα! Πουλάει χειροποίητα κεριά, είδη δώρων, θρησκευτικές εικόνες και άλλα αντικείμενα για το σπίτι ή για δώρο.

Ξεχωρίσαμε τα χειροποίητα κεριά με φωτογραφίες και προτείνουμε να πάρετε την οικογενειακή σας φωτογραφία και να αφήσετε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος,  να βάλει το προσωπικό του στίγμα στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Το Κηροπωλείο – Είδη δώρων το “Κηροπήγιο” βρίσκεται στο κέντρο της παραδοσιακής αγοράς στην οδό Πετροκοκκίνου 4 στην Ερμούπολη της Σύρου.

Η φαντασία σας χαλιναγωγημένη σ’ ένα κερί! Εντυπωσιακές μυρωδιές και αρώματα που σας ταξιδεύουν με μια φλόγα να καίει στο κέντρο ελευθερώνοντας ονειρεμένες ευωδιές σε χρώματα κάθε λογής!

Πολλών ειδών σχέδια από τετράγωνα και κυλίνδρους μέχρι πολύγωνα και κορμούς!Απεριόριστες επιλογές σ’ ένα είδος που αρέσει σε όλους και όλες σχεδιασμένο για κάθε χώρο! Κερί ….. τόσο απλό και συνάμα τόσο ονειρικά φανταστικό!

 Συνδυάζοντας την παράδοση με την τεχνολογία άλλα και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό καταφέραμε να αναπτυχθούμε. Το όραμά μας για δυναμική ανάπτυξη πήρε μορφή με την κατασκευή της δικής μας κηροπλαστικής μονάδας.

Ειδικευόμαστε στα εκκλησιαστικά είδη. Το πάθος μας για την δημιουργία μας οδήγησε να επεκταθούμε πέρα από τον κλάδο των εκκλησιαστικών ειδών στα είδη σπιτιού και διακόσμησης.

Σήμερα διαθέτουμε πληθώρα προτάσεων και προϊόντων σε είδη δώρων, διακόσμησης, είδη σπιτιού και εποχιακών ειδών.

Σε καιρούς δύσκολους, με το ηθικό και την τσέπη να έχουν τρωθεί από την οικονομική κρίση, το “Κηροπήγιο” συνέχισε να βάζει ψηλά τον πήχη στην ποιότητα, να σέβεται τον καταναλωτή και να προσφέρει υψηλής αισθητικής και μοναδικής έμπνευσης δημιουργίες κερδίζοντας τα εύσημα και την εμπιστοσύνη ενός δοκιμασμένου και δικαίως απαιτητικού κοινού.

Συνταγή επιτυχίας; Η συναρμογή αφοσίωσης και αγάπης στη βελτίωση της ποιότητας, η πρόνοια και η έγνοια για τον πελάτη και το όραμα για τη δημιουργία ενός προϊόντος εφάμιλλου και καλύτερου του διεθνούς ανταγωνισμού.

Η τεχνογνωσία μας το κερί, οι άνθρωποι μας το φιτίλι και η αγάπη μας για δημιουργία η σπίθα που τα ανάβει και τα εκτοξεύει για κάθε επιχείρηση, για κάθε εκδήλωση, για κάθε γωνιά του σπιτιού.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε:

  • Κεριά χειροποίητα αρωματικά.
  • Κεριά διακοσμητικά
  • Ηλεκτρικά κεριά
  • Γούρια
  • Εκκλησιαστικά προϊόντα
  • Αρωματικά χώρου
  • Χριστουγεννιάτικα κεριά και διακοσμητικά
  • Εικόνες Αγίων χειροποίητες και ασημένιες

 

Κωνσταντίνος Φρέρης

Τηλέφωνο 22810 83926 | 6937568054

Email: [email protected]

 

loading...