Ο τελικός του μουσικού διαγωνισμού “The Voice of Greece” του ΣΚΑΪ βρίσκεται σε εξέλιξη με τη δική μας, Ελπίδα Γαδ, να διεκδικεί την πρώτη θέση κερδίζοντας το χρυσό συμβόλαιο με την εταιρία “Μinos ΕΜΙ”.

Σε πρώτη φάση, οι 8 διαγωνιζόμενοι ερμηνεύουν ένα τραγούδι, ώστε να προκριθούν στην επόμενη φάση του τελικού οι 4 επικρατέστεροι με την ψήφο του κοινού. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει νέο τραγούδι, προκειμένου να επιλεγούν οι 2 κορυφαίοι του διαγωνισμού.

Οι δύο φιναλίστ θα ερμηνεύσουν ένα ακόμη τελευταίο τραγούδι ώστε να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του “The Voice Greece”.

Στην πρώτη φάση του τελικού, η Ελπίδα Γαδ έκανε μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση, καταφέροντας να μαγνητίσει τα βλέμματα των κριτών, του κοινού που βρέθηκε στην εκπομπή και των τηλεθεατών.

Ήταν εκπληκτική, ερμήνευσε άριστα το τραγούδι “Χειμωνανθός” του Γιάννη Χαρούλη, καταχειροκροτήθηκε, ενώ τα σχόλια των τεσσάρων coaches του παιχνιδιού, της Ελεονόρας Ζουγανένη, του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Μάνου Μουζουράκη, ήταν άκρως εγκωμιαστικά, όπως άλλωστε σε κάθε εμφάνιση της Ελπίδας.

Σε λίγη ώρα θα ανακοινωθούν οι τέσσερις τραγουδιστές του “The Voice of Greece” που θα περάσουν στη δεύτερη φάση του τελικού και όλοι πιστεύουμε ότι η Ελπίδα θα είναι σίγουρα παρούσα.

Καλή επιτυχία στην Ελπίδα μας

 

Πως ψηφίζουμε στον τελικό την Ελπίδα;

Δυο τρόποι

Μπορείτε να καλέσετε στο 9019014101 ή να στείλετε μήνυμα απο το κινητό σας τηλέφωνο V1 στο 54777 

Τι να προσέξετε

Αν στείλετε sms θα πρέπει να λάβετε απάντηση αλλιώς σημαίνει ότι έχετε φραγή που σημαίνει οτι είτε θα πρέπει να καλέσετε την εταιρεία σας απο πριν για να βγάλετε την φραγή είτε να καλέσετε τηλεφωνικά στο 9019014101.

Η διαφορά στη ψηφοφορία με τις άλλες φορές

Η ψηφοφορία αυτή τη φορά χωρίζεται σε 3 φάσεις. Στην πρώτη φάση απ τη στιγμή που ανοίξουν οι γραμμές ψηφίζουμε ΕΛΠΙΔΑ μέχρι να ολοκληρωθεί η πρώτη 8αδα και να τραγουδήσουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι.

Στη συνέχεια, θα περάσουν 4 διαγωνιζόμενοι οι οποίοι θα τραγουδήσουν ένα τραγούδι που είχαν πει στα προηγούμενα επεισόδια. Εδώ αν η Συριανή παίκτρια μπει στην 4αδα σημαίνει ότι ακολουθεί την ίδια ημέρα μία νέα ψηφοφορία απο την αρχή που θα την οδηγήσει στους δύο τελευταίους παίκτες οι οποίοι θα διεκδικήσουν το έπαθλο του νικητή.

loading...