Ημέρα γιορτής στο Κουφονήσι – Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου (φωτο)

0

Όταν ένα μικρό νησί, όπως το Κουφονήσι, αναβαθμίζει το μοναδικό γήπεδο το οποίο υπάρχει εντός των γεωγραφικών του ορίων, αυτό δεν αποτελεί απλά μια ευχάριστη είδηση, αλλά μια πραγματική γιορτή για την τοπική κοινωνία.

Οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Κουφονήσι ολοκληρώθηκαν και η χαρά για όλους τους κατοίκους είναι μεγάλη, ειδικά για τη νεολαία και τους φίλους του αθλητισμού. Το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτήθηκε και υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μέσω διαβαθμιδικής σύμβασης που υπογράφηκε με τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Από το υφιστάμενο γήπεδο αφαιρέθηκε ο φθαρμένος συνθετικός χλοοτάπητας και τοποθετήθηκε καινούργιος, αφού προηγήθηκε η απαραίτητη διαμόρφωση και στη συνέχεια η διαγράμμιση.

Θερμές ευχαριστίες από τον πρόεδρο της Κοινότητας

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κουφονησίου, Αντώνης Κωβαίος, σαφώς ικανοποιημένος από τη θετική εξέλιξη , εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλαν για να γίνει πράξη ένα σημαντικός στόχος του νησιού.

Σε δήλωσή του ανέφερε:

Το γήπεδο μας είναι πλέον αναβαθμισμένο και ασφαλές!!

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πιστή στη δέσμευση της, υλοποίησε την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Άνω Κουφονήσι, κάνοντας το καλύτερο δώρο στην κοινωνία των Κουφονησίων και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά, τους νέους και τους φίλους της άθλησης.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες:

Στον αξιότιμο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο που στέκεται καθημερινά δίπλα στα θέματα των Κουφονησίων και των νησιών μας.

Στον αγαπητό μας αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Λεονταρίτη για την συνεργασία μας, τις πρωτοβουλίες του και τις καθοριστικές ενέργειες του.

Στον αγαπητό μας Έπαρχο Π.Ε. Νάξου – Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουριστικής Ανάπτυξης – Υδατοδρομίων – Κρουαζιέρας – Ακτοπλοΐας – Αερομεταφορών Κυκλάδων Ιωάννη Μαργαρίτη.

Στην Π.Ν. Αιγαίου συνολικά και σε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου.

Επίσης εκφράζουμε ευχαριστίες

Στον δήμο μας Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για την προώθηση της διαβαθμικής σύμβασης.

Στον αντιδήμαρχο μας Ιωάννη Ταγκούλη για την πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια του κατά την υλοποίηση του έργου.

Στον Μεταφορέα Δημήτρη Γιαννακό, στον Λευτέρη Πλατή και στον Ηλία Φωστιέρη για την βοήθεια τους κατά την υλοποίηση του έργου.

Στον ανάδοχο και το προσωπικό της υλοποίησης του έργου.

loading...