Έτοιμος ο χλοοτάπητας και ο φωτισμός στο γήπεδο Καμινίων Ερμούπολης

0

Στη νεολαία και στους φίλους του αθλητισμού πρόκειται να παραδοθεί σύντομα το νέο γήπεδο 5χ5 Καμινίων Ερμούπολης.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα νέας γενιάς, όπους και του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου, καθώς οι προβολείς άναψαν για πρώτη φορά το βράδυ της Τετάρτης. Απομένει η δημιουργία κερκίδων, η τοποθέτηση εστιών και ο λοιπός προβλεπόμενος εξοπλισμός (τουαλέτες, αποδυτήρια κλπ).

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, σαφώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη του έργου ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία και έγραψε σχετικά:

Στην Σύρο, το γήπεδο των Καμινίων ολοκληρώνεται. Συγχαρητήρια τον αντιπεριφερειάρχη, Γεώργιο Λεονταρίτη, για την αφοσίωση του στον στόχο.

Το συναίσθημα της εκπλήρωσης μίας υπόσχεσης, είναι σπουδαίο και για αυτούς που την έδωσαν και για όσους τους αφορά.

Σε όλα τα νησιά μας, ξεκινήσαμε ένα πρόγραμμα να φτιάξουμε όσες περισσότερες αθλητικές υποδομές μπορούμε, να τις κάνουμε σύγχρονες και ασφαλείς για τη νεολαία μας. Και σιγά-σιγά, οι εγκαταστάσεις αυτές παραδίδονται στους Δήμους μας και στους αθλητές μας. Από το πιο μεγάλο έως το πιό μικρό νησί μας. Από την Ρόδο και τους Λειψούς, έως την Σύρο και την Κύθνο.

Με αγάπη, ενδιαφέρον και σοβαρή δουλειά, όλα γίνονται.

Σε αυτή την χώρα με το χειρότερο θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης έργων, σε αυτή την Περιφέρεια με το λιγότερο προσωπικό, είναι κατόρθωμα να μπορείς να πεις ότι τήρησες την υπόσχεση σου“.