“Ενίσχυσε το σωματείο σου – Μάθε τα δικαιώματα σου”

Κάλεσμα από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κυκλάδων ενόψει της γενικής συνέλευσης και της διενέργειας εκλογών για νέο Διοικητικό Συμβούλιο

0

“Ενίσχυσε το σωματείο σου – Μάθε τα δικαιώματα σου”

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κυκλάδων θα πραγματοποιήσει Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Κυριακή 8 Δεκέμβρη στις 17.30 στο Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων ενόψει των αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Δεκέμβρη από τις 10.00 ως τις 14.30 στο Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων.

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Μάθαινε τα δικαιώματα σου, πάλεψε μαζί με το σωματείο σου για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων σου. Να απαιτήσουμε την ανάκτηση όσων μας πήραν αυτά τα χρόνια, να περάσουμε στην αντεπίθεση!

Το σωματείο δεν κάνει διάκριση ανάμεσα σε διάφορες μορφές απασχόλησης, πχ υποαπασχόληση, εκ περιτροπής ή ακόμα και «μαύρη», ανασφάλιστη εργασία. Δεν κάνει διάκριση αν είσαι, εμποροϋπάλληλος, υπάλληλος γραφείου, αν εργάζεσαι στον επισιτισμό ή στον τουρισμό. Ακόμα και αν αυτό τον καιρό δεν εργάζεσαι, επιδοτείσαι από τον ΟΑΕΔ και ψάχνεις δουλεία και πάλι μπορείς να γραφτείς.

Γιατί η πραγματική δύναμη ενός σωματείου είναι η αλληλεγγύη και η αλληλοϋποστήριξη ανάμεσα στα μέλη του, ανάμεσα σε όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα από κλάδο, ειδικότητα, σχέση εργασίας, εθνικότητα και θρησκεία.

Μην το αμελείς! Επικοινώνησε με το σωματείο σου!

e-mail: [email protected]

τηλ. επικοινωνίας: 6939310665

loading...