Αιμοδοσία Πάρου: 544 “δώρα ζωής” προς τον συνάνθρωπο!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου» «Μαρία Ναυπλιώτη», ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, για την προσφορά τους στην χειμερινή αιμοληψία, δίνοντας το παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 596 συμμετοχές, προσφέροντας 544 φιάλες αίματος. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να συγχαρούμε τους νέους των νησιών μας, που με προθυμία έγιναν εθελοντές αιμοδότες.

Αναλυτικότερα: Κοινότητα Παροικίας 358 φιάλες, Κοινότητα Νάουσας 51 φιάλες, Κοινότητα Αρχίλοχου 42 φιάλες, Κοινότητα Αγκαιριάς 51 φιάλες και Δήμος Αντιπάρου 42.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πάρου και Αντιπάρου, οι οποίες είχαν ως σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών για την αξία της αιμοδοσίας. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε όλους τους Διευθυντές των σχολείων της δευτεροβάθμιας.

Για την επιτυχία των σκοπών του Συλλόγου μας, συνέβαλαν και τους ευχαριστούμε θερμά : το κλιμάκιο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», το Κέντρο Υγείας Πάρου, η Κοινότητα Αγκαιριάς, η Κοινότητα Αρχίλοχου, η Ενορία Παντάνασσας Νάουσας, το Δημοτικό Σχολείο Αντιπάρου, η κοινοπραξία Φέρυ-μποτ, το ΚΤΕΛ, τα ΜΜΕ και κοινωνικής δικτύωσης, η ΚΔΕΠΑΠ, το εστιατόριο «Τσιτσάνης» για το γεύμα που πρόσφερε και όλους όσους βοήθησαν.

loading...