Εντυπωσιακή ήταν -και πάλι- η εμφάνιση της συριανής τραγουδίστριας, Ελπίδας Γαδ, η οποία αποτελεί μία από τις παρουσίες που ξεχωρίζουν στον κορυφαίο μουσικό διαγωνισμό «Τhe Voice of Greece» του ΣΚΑΪ.

Η Ελπίδα, στην εκπομπή που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, έλαβε μέρος στα Battles του «The Voice» και μετά από μία ακόμη εξαιρετική ερμηνεία, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Το τραγούδι που ερμήνευσε αυτή τη φορά, ήταν «το τρίτο στεφάνι» τη Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ντουέτο μαζί με τη συνδιαγωνιζόμενή της στην ομάδα της Ελεονόρας Ζουγανέλη, Ανδρομάχη Κοσκερίδου.

Η συνολική παρουσία και ερμηνεία της συριανής τραγουδίστριας, ικανοποίησε απόλυτα την Ελεονόρα Ζουγανέλη, η οποία επέλεξε να συνεχίσει μαζί της στη φάση των Cross Battles. Γενικότερα η Ελεονόρα, από την πρώτη στιγμή του παιχνιδιού είχε ξεχωρίσει την Ελπίδα και δείχνει να πιστεύει πολύ στο ταλέντο και τις ικανότητές της.

Ούτως ή άλλως, η Ελπίδα Γαδ έχει κερδίσει τη συμπάθεια και την αναγνώριση του συνόλου των τεσσάρων coaches του παιχνιδιού, όπως και του τηλεοπτικού κοινού.

Φίλοι και συγγενείς που βρέθηκαν στο πλευρό της Ελπίδας, πανηγύρισαν μαζί της την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Εν τω μεταξύ, μέρα με τη μέρα, η Ελπίδα Γαδ αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές. Αμέσως μετά τη νέα επιτυχία της συριανής τραγουδίστριας, δεν ήταν λίγοι αυτοί που με αναρτήσεις στα social media, εξέφρασαν την αγάπη και τη συμπαράστασή τους για την προσπάθεια της Ελπίδας με την ευχή να φτάσει μέχρι την κορυφή του “The Voice”.

loading...