Ελπίδα Γαδ: “Η πρόταση της Ελεονόρας είναι πιο σημαντική από το έπαθλο του “The Voice” (βίντεο)

0

Η συριανή τραγουδίστρια, Ελπίδα Γαδ, ήταν φιναλίστ του κορυφαίου μουσικού διαγωνισμού “The Voice of Greece” και εντυπωσίασε στο μεγάλο τελικό, κερδίζοντας τον θαυμασμό του κοινού σε πανελλήνιο επίπεδο για τη γενικότερη συνολική της εμφάνισή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του “The Voice of Greece”, η Ελπίδα Γαδ εισέπραξε τους καρπούς της εξαιρετικής παρουσίας της, καθώς η Ελεονόρα Ζουγανέλη της πρότεινε να ενταχθεί στο σχήμα της από τον Φεβρουάριο του 2020 και να εμφανίζονται μαζί στο Anodos Live Stage. “Η πρόταση αυτή για μένα είναι πιο καλή από το έπαθλο του The Voice“, δήλωσε σαφώς ικανοποιημένη και πάντα χαμογελαστή η Ελπίδα Γαδ, στην κάμερα του gossiptv.

Αναφερόμενη για την παρουσία της στον τελικό είπε: “Αυτό που έπρεπε να κάνουμε το κάναμε. Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ και τα τρία τραγούδια και αυτό είναι το ζητούμενο. Αυτή είναι η δουλειά μας“.

Στην ερώτηση αν αισθάνεται κάποια πικρία που δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση τόνισε: “Επειδή είναι ο Δημήτρης πρώτος, όχι δε με πονάει. Είναι πολύ γλυκιά αυτή η ήττα. Άκουσα και την πρόταση στο τέλος, οπότε ήρθε και έδεσε“.

Επίσης, την ρώτησαν κάποια πράγματα για το επίθετό της κι εκείνη είπε ότι για το Γαδ, στα Εβραϊκά, η μετάφρασή του είναι “καλότυχος”.

Κι όπως όλα δείχνουν, η νέα χρονιά θα είναι καλότυχη για την Ελπίδα Γαδ, αφού το ξεκίνημα του 2020 τη φέρνει μπροστά σε μια σημαντική συνεργασία που ανοίγει τις πύλες για μια σπουδαία καριέρα.