Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το Σάββατο ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 15χρονη μαθήτρια του σε νησί των Κυκλάδων και όχι στη Σύρο όπως έχει ακουστεί στα τοπικά πηγαδάκια.

Ένας από τους περιοριστικούς όρους είναι να μη συναναστρέφεται το κορίτσι το οποίο τον κατήγγειλε για ασέλγεια.

Μιάμιση ώρα περίπου κράτησε η απολογία του στον ανακριτή Σύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται την κατηγορία, ότι δηλαδή παρενόχλησε το κορίτσι μετά το τέλος της προπόνησης την περασμένη Δευτέρα.

Του έχουν επιβληθεί άλλοι τρεις περιοριστικοί όροι εκτός από αυτόν να μην έχει επαφή με το κορίτσι. Απαγόρευση εξόδου από τη χωρά, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και εγγύηση 5.000 ευρώ.

Σε επικοινωνία που είχε η Τασούλα Παπανικολάου με τον δικηγόρο της οικογένειας της μαθήτριας Kωνσταντίνο Δοκιμάκη δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη σημερινή εξέλιξη και πιστεύουμε ότι με τα επιπλέον στοιχεία που θα δώσουμε στην ανάκριση θα αποδειχθεί η βασιμότητα της κατηγορίας. Θα περιμένουμε τη δίκη όπου εκεί θα αποκαλυφθεί η αλήθεια».

Το κορίτσι θα δώσει νέα κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου και το επόμενο βήμα νομικά είναι η παραπομπή του δασκάλου πολεμικών τεχνών σε δίκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

loading...