Η Ελπίδα Γαδ, το σπουδαίο μουσικό ταλέντο από την Σύρο, βρίσκεται ήδη στην ημιτελική φάση του διαγωνισμού «The Voice of Greece», έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις και την αγάπη μιας μεγάλης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, η συριανή τραγουδίστρια, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όσους -όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στο μεγάλο μουσικό διαγωνισμό – την στηρίζουν με την αγάπη και την υποστήριξή τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε στον άνθρωπο που την εμπιστεύθηκε από την πρώτη στιγμή που άκουσε τη φωνή της, στην Ελεονόρα Ζουγανέλη, με την οποία πορεύονται μαζί ολοταχώς για την τελική φάση.

Η Ελπίδα ανάρτησε μια φωτογραφία μαζί με την Ελεονόρα και έγραψε:

«Αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ αυτός που με εμπιστεύτηκε απ’ την αρχή, η γλυκιά μου Coachara, Ελεονόρα Ζουγανέλη, που την θαυμάζω ακόμα πιο πολύ από την μέρα που την γνώρισα και ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που με φτάσατε ως τον ουρανό με τις ευχές, την στήριξη και την ψήφο σας!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

Ότι και να γίνει από εδώ και πέρα, θα είναι αφιερωμένο και προερχόμενο από εσάς και ΜΟΝΟ! Είμαστε ΝΙΚΗΤΕΣ ήδη, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!»

loading...