Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από το «Ανθέων Οδός». Πλούσια δώρα με τις αγορές σας!

0
Και φέτος γιορτάζουμε στο κατάστημά μας, «Ανθέων Οδός», τις γιορτές των Χριστουγέννων, διοργανώνοντας μία μικρή “Γιορτή Χαράς”!
 
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι εμείς με την σειρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες που μας στηρίζουν και μας δείχνουν την αγάπη τους συμβάλλοντας στη χαρά των γιορτών με τα δικά μας δώρα !
Με κάθε αγορά ,λοιπόν, άνω των 10 ευρώ, σας προσφέρουμε ένα κουπόνι με το οποίο μπαίνετε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα μας την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019.
Με τον τρόπο αυτό, θα αποχαιρετήσουμε τη χρονιά που φεύγει και θα ανταμείψουμε τους πελάτες μας για την προτίμηση τους με πολλά πλούσια δώρα από το κατάστημά μας και ένας υπερτυχερός θα κερδίσει μια τηλεόραση LED TV F&U HD READY 32” .
Και μην ξεχνάτε με κάθε αγορά, άνω των 10 ευρώ μπορεί κι εσύ να είσαι ο μεγάλος τυχερός!

Στο κατάστημα θα βρείτε άνθη, σπορικά, ανθοσυνθέσεις, χειροποίητα κεραμικά-επιτοίχια, ξύλινες ζαρντινιέρες-καφασωτά, διακοσμητικά κήπου και κεραμικά ζωάκια καλλωπιστικά φυτά, φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, εποχιακά και πολυετή φυτά, καρποφόρα και καλλωπιστικά δένδρα για τον κήπο και τη βεράντα σας.

Άνθη και εντυπωσιακές κατασκευές, προσαρμοσμένα στο χώρο  και τοποθετημένα με αρμονία στο περιβάλλον, κάνουν τις ιδιαίτερες στιγμές σας αξέχαστες!

Εμπιστευθείτε το κατάστημα Άνθη Φυτά σπορικά «Ανθέων Οδός», για τη φρεσκάδα των λουλουδιών, την ποιότητα και αισθητική των κατασκευών.

«Ανθέων Οδός», πάντα με προκλήσεις, ιδέες και λύσεις που σας εξοικονομούν χρήματα και σας χαρίζουν χαμόγελα!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!