Τρόποι να φοράτε ένα πουλόβερ για το χειμώνα

Τρόποι να φοράτε ένα πουλόβερ για το χειμώνα

Εάν η αυξανόμενη κάθοδος του θερμόμετρου δεν σας έχει ήδη ενημερώσει, ο χειμώνας έρχεται. Μπορεί να έχετε ήδη αποθηκεύσει σε κάθε πουλόβερ που χρειάζεστε για τον ψυχρότερο καιρό, αλλά από όλα τα διαφορετικά στυλ στην αγορά, τίποτα δεν αισθάνεται αρκετά κατάλληλο για την εποχή, όπως ένα καλώδιο πλεκτό πουλόβερ. Τούτου λεχθέντος, με μια κλασσική δήλωση όπως αυτή, γνωρίζοντας τι να φορέσει με καλωδιακά πλεκτά πουλόβερ είναι συχνά πιο εύκολο να πούμε παρά να γίνει. Μην ανησυχείς.

 

Αν είστε έτοιμοι να αρχίσετε να σχεδιάζετε τον καιρό από το πουλόβερ, συνεχίστε να τα κάνετε για να τα αγοράσετε όλα κάτω. Εμπιστευθείτε μας, δεν θα τους μετανιώσετε ούτε ένα κομμάτι.

Τα πουλόβερ είναι ένα από τα αγαπημένα μου είδη που φορούν, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου. Ως ψυχρό πρόσωπο, δεν υπάρχει καιρός που δεν είναι καιρός πουλόβερ. Με βάση διαφορετικές περιστάσεις, εδώ είναι τρεις κορυφαίοι τρόποι να φορεσεις ένα πουλόβερ.

Αθλητικό στυλ

Συνδυάστε τα κολαν σας με ενα κρεμ πουλόβερ. Για να θυμίζετε λίγο τη δεκαετία του ’90, έδεσα ένα καρό πουκάμισο γύρω από τη μέση σαε. Για να προσθέσετε κάποια glam, φορέστε ενα κολιέ. Μπορείτε να τα βρείτε όλα στο rovo.gr.

 

Το ακαδημαϊκό πουλόβερ

Μου αρέσει να ζευγαρώνουν τολμηρά, γραφικά πουλόβερ με φούστες, καλσόν και μπότες αστράγαλο. Αυτό το βλέμμα είναι ζεστό, μοντέρνο και το πιο σημαντικό, αρκετά άνετο για να φορέσει κατά τη διάρκεια της διάλεξης την Παρασκευή ότι απλά δεν θα τελειώσει. Βλέπω πολλούς ανθρώπους που φορούν πουλόβερ με γκέτες, αλλά η σύνθετη φούστα και  τα γυναικεια πουλόβερ είναι το αγαπημένο μου.

Το Πουλόβερ Going Out

Ποιος λέει ότι δεν μπορείς να χτυπήσεις την πόλη σε ένα πουλόβερ; Μια φούστα με μεγάλη μέση και ένα περικαλυμμένο πουλόβερ μπορεί να γεμίσει μια γροθιά. Σε αντίθεση με τα παντελόνια, μπορείτε να ελέγξετε πόσο ψηλά ή χαμηλά θέλετε να φορέσετε μια φούστα, ώστε να μπορείτε να δείξετε τόσο πολύ όσο και λίγο δέρμα όπως θέλετε.

Για να κρατήσετε τα πράγματα νευρικά, δοκιμάστε τα σακάκια αντί για σκουλαρίκια. Δεν θα κρατήσουν τα αυτιά σας ζεστά, αλλά θα κοιτάξουν στο στόμα, όπως λένε τα παιδιά Insta. Η ομορφιά μιας ασπρόμαυρης στολής είναι ότι μπορείτε να φορέσετε τα αξεσουάρ χρωμάτων που θέλετε. σε αυτή την περίπτωση, πήγα με ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα, μπλε.