Η συριανή τραγουδοποιός, Ελπίδα Γαδ, μετά την εξαιρετική της εμφάνιση στην προκριματική φάση του «Blind Audition», που της εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο «The Voice of Greece» του ΣΚΑΪ, συνέχισε να εντυπωσιάζει στο «1ο Knock Out» της διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας πανηγυρικά τη συμμετοχή της στον επόμενο γύρο.

Η Ελπίδα Γαδ επέλεξε να συνεχίσει στο «The Voice» με την ομάδα της Ελεονόρας Ζουγανέλη μαζί με άλλα 35 μουσικά ταλέντα (36 ταλέντα είχε επιλέξει από την αρχική φάση ο καθένας από τους τέσσερις διάσημους κριτικές, δηλαδή, συνολικά 144 άτομα). Διαγωνίσθηκε στη δεύτερη φάση του κορυφαίου talent show  σε μία από τις τριάδες της ομάδας της Ελεονόρας, διεκδικώντας το ένα εισιτήριο στα Βattles της επόμενης φάσης.

Εισιτήριο το οποίο εξασφάλισε με μία ακόμη εντυπωσιακή παρουσία, μιας και η Ελεονόρα Ζουγανέλη δε δυσκολεύτηκε να ψηφίσει «δαγκωτό» Ελπίδα Γαδ, πιστοποιώντας ότι η συριανή μουσικός έχει πολύ μέλλον στο «The Voice».

Ερμηνεύοντας περίφημα το τραγούδι «Αποχαιρετισμός» (Θάλασσα), στην εκπομπή η οποία προβλήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και τους κριτές, ενώ συγκίνησε συγγενείς και φίλους που ταξίδεψαν από την Σύρο για να βρεθούν κοντά της σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Την παρουσίαση του μουσικού διαγωνισμού ανέλαβαν o Γιώργος Λιανός με τη Χριστίνα Μπόμπα, ενώ οι τέσσερις coaches Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς, για μία ακόμη φορά εντυπωσιάστηκαν από την Ελπίδα Γαδ, η οποία εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα 56 κορυφαία μουσικά ταλέντα.

Κατά κοινή ομολογία είναι μία από τις καλύτερες παρουσίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα stage του φετινού «The Voice of Greece» και σίγουρα έχει προοπτικές να φτάσει πολύ ψηλά ακόμη.

Δείτε την ερμηνεία της Ελπίδας Γαδ και φωτογραφίες από την εκπομπή της Παρασκευής:

Συγγενείς και φίλοι μαζί με την Ελπίδα Γαδ, αμέσως μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση
Εντυπωσιάστηκε και πάλι με την Ελπίδα Γαδ η Ελεονόρα Ζουγανέλη
Εξαιρετική η ερμηνεία της Ελπίδας στο 1ο Knock Out
Προοπτικές να φτάσει πολύ ψηλά στο κορυφαίο talent show έχει η συριανή τραγουδίστρια

Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!

 

loading...