Στη φυλακή ο Κόκε με εισαγγελική πρόταση για το κύκλωμα ναρκωτικών

0

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίστηκε στον Σέρχιο Κόκε από το Ελεγκτικό Συμβούλιο της Μάλαγα και έτσι, ο πρώην παίκτης του Άρη, θα οδηγηθεί στη φυλακή καθώς δεν ορίστηκε ποσό εγγύησης.

Ο Κόκε, σύμφωνα με το gazzetta.gr, οδηγήθηκε στη φυλακή καθώς ο ανακριτής της υπόθεσης εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη και σε ακόμη έξι κρατούμενους.

Σύμφωνα μάλιστα με το κατηγορητήριο, ο Κόκε κατηγορείται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εγκλήματα κατά της δημόσιας υγείας και φυσικά εμπίπτει και στον νόμο για τα ναρκωτικά. Επί της ουσίας, δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, γι’ αυτόν τον λόγο δεν ορίστηκε και ποσό εγγύησης. Μεταξύ των κρατούμενων είναι και ο αδερφός του Σέρχιο Κόκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος συνελήφθη την Τρίτη (21/11) στη διάρκεια γιγαντιαίας επιχείρησης της Αστυνομίας (συμμετείχαν 150 αστυνομικοί) και κατασχέθηκε συνολικά ένας τόνος χασίς, συνελήφθησαν 20 άτομα σε τρεις πόλεις (Σεβίλλη, Μάλαγα και Γρανάδα) της Ανδαλουσίας.

news.gr