Πολύτιμη δωρεά στον Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου

Δωρεά αυτοκινήτου στον Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου για τις ανάγκες της Κατ' Οίκον Νοσηλείας

0

Πολύτιμη δωρεά στον Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου

Πριν από λίγες μέρες ο Σύλλογός μας παρέλαβε μία σημαντική δωρεά από την ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΟΥ “ΑΙΓΕΑΣ” , με την οποία δωρεά ικανοποιήθηκε αίτημα του Συλλόγου μας για την αγορά αυτοκινήτου που θα αντικαταστήσει το υπάρχον μεγάλης ηλικίας αυτοκίνητο του προγράμματος του Συλλόγου μας Κατ’ Οίκον Νοσηλεία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια την ΑΜΚΕ Αιγέας και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη και διαχειριστή της Κο Θανάση Μαρτίνο, για τη γενναιόδωρη προσφορά της και την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα του Συλλόγου μας.

Για το πρόγραμμα της “Κατ΄οίκον Νοσηλείας”, ο Σύλλογος μισθοδοτεί μία νοσηλεύτρια και διαθέτει δύο αυτοκίνητα, το ένα εκ των οποίων μάλιστα έχει παραχωρηθεί στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι” του Δήμου Τήνου .

Η νοσηλεύτρια οργώνει όλο το νησί και παρέχει νοσηλευτικές υπηρεσίες σύμφωνα με τις οδηγίες των θεραπόντων γιατρών, καθώς και κοινωνική φροντίδα, σύμφωνα με τις οδηγίες της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Η ετήσια κίνηση της νοσηλεύτριας είναι κατά μέσο όρο 2700 επισκέψεις και ο σύλλογος καλύπτει και την δαπάνη της μετακίνησης (αυτοκίνητο βενζίνη κλπ) καθώς και τις δαπάνες νοσηλευτικού υλικού όπου υπάρχει ανάγκη.

Το ΔΣ του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Περπινιάς

Η Αντιπρόεδρος Ελισσάβετ Μπαλταρέτσου

Ο Γραμματέας Νικόλαος Σπηλιόπουλος

Η Ταμίας Μικαέλα Ορφανού

Το μέλος Παναγιώτα Βαρβέρη

Το μέλος Ελένη Παρασκευά

Το μέλος Αικατερίνη Απέργη

loading...