Παρουσία του Δήμου Ιητών στην Philoxenia με «όχημα» την αυθεντικότητα

Ο δυναμισμός και η στόχευση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της συμμετοχής του Δήμου Ιητών στη φετινή έκθεση Τουρισμού Philoxenia

0

Παρουσία του Δήμου Ιητών στην Philoxenia με «όχημα» την αυθεντικότητα

Ο δυναμισμός και η στόχευση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της συμμετοχής του Δήμου Ιητών στη φετινή έκθεση Τουρισμού Philoxenia που ολοκληρώθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, κ. Αντώνης Μέττος ανέλαβε προσωπικά την εκπροσώπηση του Δήμου στη μακροβιότερη και πιο καθιερωμένη έκθεση Τουρισμού της Ελλάδας που συγκεντρώνει το εγχώριο αλλά και το διεθνές ενδιαφέρον.

Ο κ. Μέττος πραγματοποίησε σειρά επαφών που αφορούσαν στην ενημέρωση ειδικών σχετικά με τα θαλάσσια σπορ και τις δραστηριότητες. Επιπλέον προσεγγίστηκαν φορείς της Σαντορίνης για συνεργασία στο πλαίσιο της ανάδειξης των αρχαιοτήτων, ενώ παραχωρήθηκε συνέντευξη σε Ελληνικό κανάλι αναφορικά με τον προορισμό.

Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, αξιοσημείωτο ήταν το ενδιαφέρον του ταξιδιωτικού κοινού για το δημοφιλές νησί των Κυκλάδων και ειδικά για τα παραδοσιακά του προϊόντα, το τοπικό «χρώμα» και την αυθεντικότητα που εναρμονίζεται πλήρως με το μαγευτικό φυσικό τοπίο.

«Η Ίος με το εύρος επιλογών που προσφέρει, ικανοποιεί όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να αναρριχηθεί ακόμη ψηλότερα στις προτιμήσεις των Ελλήνων όλων των ηλικιών!» τόνισε ο κ. Μέττος στο τέλος της εκθεσιακής παρουσίας.

loading...