Μια ιστορία που  δυστυχώς την συναντάμε σε πολλά σπίτια σε ολόκληρο το κόσμο. Ο άντρας επιστρέφει στο σπίτι, μεθυσμένος και πολλές φορές η σύζυγος με το παιδί βρίσκονται αντιμέτωπες με το χειρότερο θέαμα.

Ενόψει της παγκόσμιας ημέρας κατά της γυναικείας κακοποίησης και με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου, δημιουργήσαμε αυτό το μικρού μήκους φιλμ, που αφορά την ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

Δεν πρέπει να στεκόμαστε θεατές στην κακοποίηση κάποιου είτε είναι σωματική είτε είναι σεξουαλική είτε λεκτική. Μη φοβάστε να μιλήσετε. Είτε είστε το θύμα της κακοποίησης είτε μάρτυρας είτε γνώστης αυτής, μιλήστε, απευθυνθείτε σε κάποιον αρμόδιο και σπάστε τον κύκλο της βίας. . .

Ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές, για αυτό το καταπληκτικό βίντεο. . .

Σκηνοθεσία – σενάριο : #markostrakas Διεύθυνση Φωτογραφίας : @George Roussos Βοηθός σκην. – φωτογραφίας Roussos Marios Make Up Artist : Agni Ritsa Nails & Make Up Fashion Stylist : Natasha Bekiaridou Music: “these final words” by Fractured light music

Εμφανίζονται : Νίκη Γεράρδη, Μελίνα Τσούρτη, Χρήστος Ρούσσος Νίκος Νομικός, Πάναγιώτης Καπέλας. διάθεση καφέ για τα γυρίσματα “στου Σπανού” @Gerasimos Makrionitis Detatouage

ΕΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ #RePlayMedia & Prisma AudioVisual Projects

loading...