Ένας 22χρονος από τη Βρετανία αποφάσισε να επισκεφτεί το νησί της Νισύρου με τη φίλη του και να κάνουν εκδρομή στο ηφαίστειο.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, ο άτυχος νεαρός τρύπησε με το πόδι του μία λεπτή ηφαιστειακή κρούστα στο έδαφος, με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί από εκεί ατμός θερμοκρασίας 165 βαθμών Κελσίου και να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα στο πόδι του.

“Ούρλιαζα από τον πόνο”, ανέφερε ο Τόμας Γκρούντσον στη βρετανική Sun.

The Sun

@TheSun

Brit suffers agonising burns after foot went through ‘safe’ volcanic rock https://www.thesun.co.uk/news/10373090/brit-burns-foot-rock-volcano/?utm_medium=Social&utm_campaign=sunmaintwitter&utm_source=Twitter#Echobox=1574151266 

Brit tourist, 22, suffers agonising burns after foot went through crust of rock on ‘safe’ volcano

TOURIST Thomas Grundon suffered agonising burns after his foot went through a layer of crust on a “safe” volcano. He was scalded by 165C steam on an adventure trip to the Greek isle of Nisyros. Tho…

thesun.co.uk

See The Sun’s other Tweets

“Το πόδι μου έπαθε έγκαυμα από το γόνατο μέχρι την πατούσα”, συμπλήρωσε.

Networkofnews UK@NetworkofnewsUK

TOURIST Thomas Grundon suffered agonising burns after his foot went through a layer of crust on a “safe” volcano.
He was…https://is.gd/Kz77pZ 

View image on Twitter
See Networkofnews UK’s other Tweets

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ευθύνεται ο ίδιος για το ατύχημα, αλλά το τουριστικό γραφείο που τους πήγε εκδρομή στο σημείο και δεν φρόντισε να υπάρχει κανένα προστατευτικό εμπόδιο να απαγορεύει την πρόσβαση στο επικίνδυνο σημείο.

 

news247.gr

loading...