Ξεπερνάει το φράγμα των 6 χιλιάδων θεάσεων το Ελλάς Σύρου – ΑΟ Μυκόνου!

Κάτι παραπάνω από θετικό, θα μπορούσε να πει κανείς, ότι ήταν το δείγμα της τηλεοπτικής κάλυψης, του αγώνα Κυπέλλου Κυκλάδων, ανάμεσα στην Ελλάς Σύρου και τον ΑΟ Μυκόνου.

Οι θεάσεις στον εν λόγω αγώνα έφτασαν τις 6 χιλιάδες, μίας μετάδοσης που συνεργάστηκαν ταυτόχρονα, για την πραγματοποίησή του, πέντε ιστοσελίδες.

Το Cyclades.24, το Syros-Sports, το Arthografos, το Sportcyclades24 και το aigaiokalimera, ένωσαν τις δυνάμεις τους, κοινοποιώντας τον αγώνα σε 32 διαφορετικούς προορισμούς!

Το αποτέλεσμα αυτού, ήταν ο φίλαθλος κόσμος του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, να απολαύσει ένα πραγματικό ντέρμπι από το νησί της Σύρου, μέσω υψηλής ανάλυσης, σε εικόνα και ήχο.

Ταυτόχρονα οι χορηγοί της μετάδοσης «απόλαυσαν» μεγάλης αναγνώρισης, από την τόσο μεγάλη προβολή, διαφημίζοντας με τον πλέον μοντέρνο τρόπο, την επιχείρησή τους. Βέβαια η συνεργασία με τους χορηγούς μας αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερη, μιας και ετοιμαζόμαστε να αλλάξουμε τη λέξη «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ» στον χώρο μας, με ένα ολοκαίνουριο τρόπο, του οποίου νέα, θα υπάρξουν τις προσεχείς ημέρες.

Η προβολή του έργου τόσο των αθλητών, όσο και όσων σχετίζονται με αυτόν, αποτελεί πηγή ενέργειας για εμάς.

Αρχής γενομένης από φέτος, έχουμε θέσει σαν βασικό μας στόχο, τα νούμερα που προαναφέραμε στις θεάσεις, να διπλασιαστούν, συμβάλλοντας όλοι οι συνεργάτες, στην συνέχιση του έργου μας.

Για αυτό τον λόγο άλλωστε, είμαστε έτοιμοι να «τινάξουμε» την μπάνκα στον αέρα, δημιουργώντας έναν κύκλο τηλεοπτικών καλύψεων, που αναμένεται να συζητηθεί..

Μείνετε συντονισμένοι..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here