Βρέθηκε λύση για την μεταφορά των μαθητών στην Κέα

Βρέθηκε λύση για την μεταφορά των μαθητών στην Κέα μετά την σημερινή συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας στη Σύρο

0

Βρέθηκε λύση για την μεταφορά των μαθητών στην Κέα

Απόλυτα θετικά αποτελέσματα είχε η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη, του Επάρχου Κέας – Κύθνου Γιάννη Ευαγγέλου, υπηρεσιακών παραγόντων και των αυτοκινητιστών και ιδιοκτητών λεωφορείων της Κέας, μετά την πρόσφατη απόφαση των τελευταίων να διακόψουν τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών στο νησί.

Αφού αποσαφηνίστηκαν όλα τα θέματα και δόθηκαν εκατέρωθεν διευκρινίσεις, τα δρομολόγια θα συνεχιστούν κανονικά από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες που είχαν καταγραφεί πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας.

«Μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με όλους τους εμπλεκόμενους, βρέθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές μέσα στο πλαίσιο της ισχύουσας πάντα νομοθεσίας, για την απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών του νησιού.

Τα ζητήματα που αφορούν στη μεταφορά μαθητών, αποτελούν για μας ύψιστη προτεραιότητα και το ενδιαφέρον μας έχει φανεί με κάθε τρόπο» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης.

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here