Τελετή καθομολόγησης αποφοίτων του ΤΜΣΠΣ – Ημέρα χαράς και επιβράβευσης!

0

Με κάθε επισημότητα και επιτυχία επισφραγίστηκε η τελετή καθομολόγησης των αποφοίτων του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων και η απονομή των μεταπτυχιακών τίτλων, διπλωμάτων και πτυχίων που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη της Σύρου, παρουσία του Πρόεδρου του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων, Φίλιππου Αζαριάδη – Τοπάλογλου και καθηγητών του Τμήματος.

Την καθομολόγηση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, και ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας, οι οποίοι και απεύθυναν χαιρετισμό.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο νόμιμος εκπρόσωπος αποφοίτων, κ. Μποφυλάτος Σπύρος.

Η αίθουσα του θεάτρου ήταν κατάμεστη από γονείς, φίλους και συγγενείς των πτυχιούχων φοιτητών ενώ οι φωτογράφοι έκαναν το θέατρο να αστράφτει από τα φλας…

Στη σκηνή του θεάτρου βρέθηκαν απόφοιτοι που περήφανοι άκουσαν τα ονόματά τους και παρέλαβαν τα πτυχία τους μετά την ορκωμοσία τους, μπροστά σε συγγενείς και φίλους που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το θέατρο και τους χειροκρότησαν θερμά.

Επίσης την τελετή τίμησε με την παρουσία του, ο πρώην Πρόεδρος του Τμήματος Μ.Σ.Π.Σ και ο Ομότιμος Καθηγητής του Τμ. ΜΣΠΣ, κ. Δαρζέντας Ιωάννης.

Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε η καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών, ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε με την καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή διπλωμάτων του Τμήματος Μ.Σ.Π.Σ. και την Επίδοση χρηματικών επάθλων στους πρωτεύσαντες/σες φοιτητές/τριες του Προπτυχιακού και Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμ. ΜΣΠΣ από τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ και την Συριανή συμπολίτισσα μας κα Δέσποινα Παρασκευαϊδου.

Εμείς θα ευχηθούμε στους πτυχιούχους καλή σταδιοδρομία και γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση!

Δείτε στο web tv την Τελετή Καθομολόγησης των Αποφοίτων του Τμήματος Μ.Σ.Π.Σ. ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε βίντεο και φωτογραφικό υλικό από το φωτογραφείο του κ. Στέφανου Μαμίδη.

 

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here