Προβολή της Σύρου στην Αυστραλία

1

Αφιέρωμα της Σύρου έγινε στο “Greek City Times” με προβολή στην Αυστραλία και το οποίο έκανε η δημοσιογράφος Πωλίνα Παρασκευοπούλου.

Το αφιέρωμα αναφέρει ότι οι περισσότεροι έχουνε ακούσει για την Μύκονο, τη Σαντορίνη και την Πάρο. Αλλά ίσως να μην έχουν ακούσει πολλά για τη Σύρο, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, η οποία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ των ντόπιων και των διεθνών επισκεπτών, φτάνοντας σε υψηλό αριθμό τουριστών τους τελευταίους μήνες. \

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος, αυτό το στολίδι στο Αιγαίο έχει μια αριστοκρατική αύρα και μια αίσθηση ενός ένδοξου παρελθόντος.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος επισκέφθηκε την Σύρο τον περασμένο Ιούνιο με αφορμή το ταξίδι που είχε οργανώσει με δημοσιογράφους και bloggers, ο Νότης Μαρτάκης, πρόεδρος της MTC Group, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, ως εξωτερικός συνεργάτης για την προώθηση της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού.

Με αυτό το γλαφυρό τρόπο περιγράφονται στα Αυστραλιανά Μέσα όσα κάθε επισκέπτης μπορεί να ζήσει στη Σύρο και συνοδεύονται με σειρά φωτογραφιών που καλύπτουν το σύνολο των αξιοθέατων του νησιού.

Η Πωλίνα Παρασκευοπούλου είναι δημοσιογράφος που κινείται ανάμεσα στην Ελλάδα και το Παρίσι και που λατρεύει όπως αναφέρει, το γράψιμο, τα ταξίδια, τη μόδα.

Στο δημοσίευμά της για το νησί κάνει αφιέρωμα στην Ερμούπολη με τα υπέροχα νεοκλασικά της, στην Άνω Σύρο, αλλά και στις παραλίες του νησιού, ενώ παράλληλα διαφημίζει το νησί μέσα από το Instagram, με προσωπικές της στιγμές, αλλά και με τα ομορφότερα σημεία της Σύρου.

Δημοσιεύσεις για τη Σύρο έγιναν και στο Instagram/Facebook Page:

https://www.instagram.com/p/BzBgU3Io7s3/

– https://www.instagram.com/p/By-5hMkI_EY/

– https://www.instagram.com/p/BzDGnFqoPor/

– https://www.instagram.com/p/BzQbd_VIjin/

https://www.instagram.com/p/BzTariUIgPa/

https://www.instagram.com/p/BzWBP5qoC3f/

https://www.instagram.com/p/BzYs3jKox2u/

https://www.instagram.com/p/BzbIMJtoaJN/

https://www.instagram.com/p/Bzh9Lk7IAmS/

https://www.instagram.com/p/Bzm8VlTIC0c/

https://www.instagram.com/p/BztWU3eIvhL/

https://www.instagram.com/p/Bzv4q7JIr7p/

Κάποιες από τις παραπάνω φωτογραφίες αναδημοσιεύτηκαν από μεγάλους λογαριασμούς όπως @greekcitytimes (23,6k followers), @airbnb_greece (43,6k followers), @betabrand_hq (97,8k followers), @igers_greece (26,9k followers), @walk.in.greece (12k followers), @streetart_addiction (59,4k followers).

 

 

 

loading...

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here