Moto Service ΣΙΓΑΛΑΣ: Επωφεληθείτε με κάθε αγορά Moto – Δείτε τα δώρα!

Συνεργείο Moto | Πωλήσεις Moto | Ανταλλακτικά | Κράνη | Αξεσουάρ | Λιπαντικά 

Το κατάστημα Moto Service ΣΙΓΑΛΑΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της μοτοσυκλέτας, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στις απαιτήσεις των πελατών του.

Στο Moto Service ΣΙΓΑΛΑΣ θα βρείτε εξοπλισμό αναβάτη, Επώνυμα αξεσουάρ μηχανής και αναλώσιμα ανταλλακτικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Με έδρα την Ερμούπολη της Σύρου, το κατάστημα διαθέτει μια κάθετη μονάδα με ανταλλακτικά μοτοσυκλετών, παπιών & scooter, συνεργείο, αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας, ενώ είναι επίσημος συνεργάτης στη Σύρο, στις εταιρίες SYM, DAYTONA, BENELLI, KEEWAY και TCB.

Επίσης, εάν ψάχνετε να αγοράσετε μηχανή, αξεσουάρ για τη μηχανή σας, αξεσουάρ αναβάτη, λιπαντικά (MOTUL, BEL RAY, ΕΝΙ), ή κράνος μηχανής μια μεγάλη γκάμα σας περιμένει στο Moto Service ΣΙΓΑΛΑΣ.

Επωφεληθείτε με κάθε αγορά Moto: Το Moto Service Sigalas σας κάνει δώρο   1) κράνος, 2)βαλιτσάκι και 3) Κουκούλα

Το κατάστημα μας σας δίνει την δυνατότητα να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Η πολυετή πείρα αλλά και η αγάπη μας για την μοτοσυκλέτα είναι στην διάθεση σας για την καλύτερη και σωστή εξυπηρέτηση σας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στη Σύρο

Στις τρεις εκθέσεις μας θα βρείτε πλούσια ποικιλία από MOTO για όλα τα γούστα, καθώς επίσης και μεταχειρισμένες μηχανές που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στο κατάστημα μας.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΆ SCOOTER ECOOTER και SUPER SOCO

Είδαμε τα δυο νέα ηλεκτρικά σκούτερ, το Super Soco (CUx) και το Ecooter E1, από κοντά και διαπιστώσαμε το καλαίσθητο design και το υψηλό επίπεδο ποιότητας κατασκευής τους.

CUx αριστερά και Ecooter δεξιά

Πρόκειται για τα δυο μοντέλα που έχουν επιλεγεί προσεκτικά από τους ανθρώπους της Motoway, μιας και είναι σκούτερ που έχουν κυκλοφορήσει με επιτυχία σε ευρωπαϊκές και άλλες αγορές του κόσμου.

Τα κιλά τους είναι σε χαμηλά επίπεδα, το πρώτο στα 70 και το δεύτερο στα 90, ενώ από τη νομοθεσία θεωρούνται μοτοποδήλατα και τέτοιο δίπλωμα απαιτείται από τον ιδιοκτήτη.

Ενώ διαθέτουν BOSCH μοτέρ και BOSCH μπαταρία.

Αυτό σημαίνει ότι η τελική τους – πάλι σύμφωνα με τη νομοθεσία – είναι 45 km/h, ενώ η αυτονομία της μπαταρίας μπορεί να φτάσει τα 75 χιλιόμετρα για το Ecooter E1 και 80 για το CUx.

Με οδηγό την εξειδικευμένη γνώση και την συσσωρευμένη εμπειρία στον συγκεκριμένο ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο, το Moto Service ΣΙΓΑΛΑΣ προσφέρει στους πελάτες του σταθερά και αδιάλειπτα, αξιόπιστα και ανταγωνιστικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Χάθηκε στην Αθήνα και τον βρήκαν στην Σύρο με τη βοήθεια του Silver Alert

Μέχρι και σήμερα η γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων διαρκώς επεκτείνεται μετά και την δυναμική διείσδυση στον χώρο των ποιοτικών και επωνύμων αξεσουάρ και ανταλλακτικών.

Η ευρεία χρήση και η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι Πελάτες των προσφερόμενων προϊόντων της εταιρίας, την καθιστούν πρωτοπόρο στους τομείς δράσης της.

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη και δυναμική πορεία της, οφείλεται στο όραμα, τη στρατηγική, τη διεθνή αντίληψη, την ευελιξία, τη βαθιά γνώση της αγοράς δραστηριοποίησης, την ανταγωνιστικότητα και τη μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών της, που με την άρτια κατάρτισή τους θέτουν και πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης

Στο Moto Service ΣΙΓΑΛΑΣ προσφέρονται υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης όλων των ειδών μοτοσυκλετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Σύρος: Η υποδειγματική αντιμετώπιση ενός κρούσματος covid19- Μακάρι να έκαναν το ίδιο σε όλη την Ελλάδα

Ελάτε για ένα τακτικό σέρβις στη μηχανή, έλεγχο πριν περάσετε ΚΤΕΟ ή έλεγχο δέκα σημείων πριν από το καλοκαίρι και το χειμώνα, αλλαγή λαδιών και λοιπές εργασίες.

Θα μας βρείτε: Νεωρίου 12 | ΤΗΛ.22810 83125

  • Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK
  • Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM