Καρκίνος μαστού: «Ενημερώσου, εξετάσου, ΖΗΣΕ» | Σάββατο 26 Οκτωβρίου στο Θέατρο Απόλλων

Μία ημέρα κάθε χρόνο, η ροζ κορδέλα γίνεται κορδέλα εκκίνησης για έναν αγώνα με σκοπό. Για αυτό το σκοπό εδώ και επτά χρόνια το «ΚΕΝΤΡΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ» διοργανώνει την 7η ετήσια συνάντηση για τον καρκίνο του μαστού στη Σύρο.

Με το σύνθημα “Καρκίνος μαστού: Ενημερώσου, εξετάσου, ΖΗΣΕ”, για 7η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο εκδήλωση για την ασθένεια που χτυπά πισώπλατα χωρίς οίκτο, γυναίκες και άνδρες.

Εμπνευστής και αυτής της εκδήλωσης, έχει γίνει θεσμός με μεγάλη συμμετοχή των Συριανών, ο αγαπητός Συριανός Ιατρός – Ακτινοδιαγνώστης κ. Σέργιος Απέργης.

Μοναδική διαφορά φέτος είναι πως η εκδήλωση αλλάζει τόπο συνάντησης και θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο “Απόλλων”, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 6:30 το απόγευμα.

Ο καρκίνος του μαστού είναι μια ετερογενής νόσος με αυξημένη επίπτωση στις γυναίκες του δυτικού κόσμου, που φθάνει τη μια περίπτωση στις οκτώ γυναίκες μέχρι την ηλικία των 80 ετών.

Στην αντιμετώπιση της νόσου, από τα αρχικά υποκλινικά στάδια μέχρι τις υποτροπές της και τον θάνατο, υπάρχουν τρεις πυλώνες στους οποίους στηριζόμαστε: Ο πρώτος πυλώνας έχει να κάνει με την έγκαιρη διάγνωση.

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, μια ιδιωτική πρωτοβουλία, ενός συριανού και διακεκριμένου επιστήμονα μας κάνει να είμαστε πιο προσεκτικοί, επίσης μας ενημερώνει και φυσικά μας θυμίζει το πόσο σημαντικός είναι ο προληπτικός έλεγχος και φυσικά το αγαθό της ζωής!

Στην φετινή εκδήλωση ομιλητές θα είναι:

Δρ. Καρυδά Θ. Ειρήνη, M.D., Ph.D: Χειρουργός, Διευθύντρια Κέντρου Μαστού Δ.Θ.Κ.Α. «ΥΓΕΙΑ»
Δρ. Αλεξόπουλος Γ. Αθανάσιος, M.D., Ph.D: Παθολόγος – Ογκολόγος Δ.Θ.Κ.Α. «ΥΓΕΙΑ»

Δρ. Μαραγκουδάκης Ευάγγελος: Ογκολόγος Ακτινοθεραπευτής, Διευθυντής Μαιευτηρίου «ΙΑΣΩ»

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ | ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here