Γυναίκες με πάθος… για τον Φοίνικα!

0

Είναι διαπιστωμένο ότι ο Φοίνικας Σύρου κάνει γκελ στο ωραίο φύλλο. Στους αγώνες του δίνουν το παρόν ωραίες παρουσίες που προκαλούν το ενδιαφέρον με την ομορφιά τους αλλά και την συμμετοχή τους στους πανηγυρισμούς κατά την διάρκεια του αγώνα.

Κάθε χρόνο στις γνωστές φιγούρες της εξέδρας προστίθενται οι σύζυγοι των παικτών που με τον τρόπο τους ενισχύουν την προσπάθεια των συζύγων ή των συντρόφων τους και ταυτόχρονα βοηθούν ολόκληρη την ομάδα.

Φανατικότερη όλων  θα μπορούσα να πω ότι ήταν η σύζυγος του Βραζιλιάνου κεντρικού Φίλιο Μαρίνα, που παρόλο που ήταν έγκυος την περυσινή περίοδο, σε πολλούς αγώνες  έπαιζε γκραν κάσα, χόρευε  και έδινε ρυθμό στην κερκίδα. Γέννησε λίγες ώρες πριν το Final 4 της Ιεράπετρας.

 

Διαχρονική οπαδός του Φοίνικα η συριανή σύζυγος του πασίγνωστου Ιταλού πασαδόρου Ματέο  Πάρις Ασημίνα.   Μας έλειψε αρκετούς μήνες και τώρα βρίσκεται πάλι στο νησί μας με την κορούλα τους την Βιόλα – Νεφέλη που ίσως να είναι οι προάγγελοι επιστροφής κάποια στιγμή του Ματέο στην  Σύρο και την ομάδα. Σταθερή παρουσία στην κερκίδα πριν ακόμα γνωρίσει τον Ματέο αλλά και τώρα,  όποτε μπορεί,  δίνει το παρόν όπως στον δεύτερο αγώνα προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο.

Πανηγυρίζει με την ομάδα

Το Σάββατο ήταν στο γήπεδο στο φιλικό με τον Ολυμπιακό.

Λιγότερο εκδηλωτική από τις δυο προηγούμενες κυρίες,  η σύζυγος του μακροβιότερου «ξένου» της ομάδας Τόμισλαβ Ντόκιτς, Θεοδώρα. Όποτε ερχόταν στο νησί μας έδινε το παρόν με τα δυο παιδιά τους, την Φιλίππα και τον μικρό Ίστοκ που μετά το τέλος του αγώνα έπεφταν στην αγκαλιά του Τόμμυ.

Και καταλήγουμε στην  σύζυγο του Σέρβου πασαδόρου της φετινής ομάδας Μαξίμ Μπουτσούγιεβιτς την Μαρία η οποία έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την ομορφιά της αλλά και με τον τρόπο που πανηγυρίζει τους πόντους που κερδίζει ο Μαξίμ και η ομάδα και ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει η επίσημοι αγώνες.

 

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here