Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την Ελλάς Σύρου

Το Δ.Σ της ομάδας μας με την παρούσα επιστολή, επιθυμεί  να ευχαριστήσει όλους όσους συντέλεσαν με την βοήθεια τους, για την πραγματοποίηση της μεγάλης «γιορτής» του Σαββάτου (5/10). Ο αγώνας Α.Π.Ο Ελλάς-Α.Ο Μυκόνου ήταν μια πραγματική γιορτή για το Συριανό ποδόσφαιρο, όπου και συνοδεύτηκε με τη ιστορική μας πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε θερμά τα Πλαστικά Σύρου, το Olympic Club, το Γυμναστήριο Μετάλλαξη, την Κάβα ποτών Μακρυωνίτης και το Οπωροπωλείο Ρουσσουνέλος Μιχάλης, για τη συμβολή τους στην μεγάλη γιορτή της ομάδας μας. Μέσα από την ανακοίνωση μας, δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τη Maragos Fashion Group (Μαραγκός Πέτρος) για την συμβολή της σε θέματα ρουχισμού.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλαθλο κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, αναγνωρίζοντας τους κόπους και τις θυσίες που κάναμε σε σύντομο χρονικό διάστημα προκειμένου το ιστορικό σωματείο μας να βρεθεί ξανά στα γήπεδα των Κυκλάδων.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο στις 18.00 με τον Παμμηλιακό, για να κάνουμε μαζί το… πρώτο από τα πολλά βήματα που χρειάζεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας.

Με εκτίμηση για την Διοίκηση του Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here