Ασφάλεια σπιτιού με συστήματα συναγερμού – Top συμβολές

0

Ασφάλεια σπιτιού με συστήματα συναγερμού – Top συμβολές

Η εγκατάσταση συναγερμού θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές προσθήκες στην ασφάλεια και θωράκιση του σπιτιού σας.

Δεν αρκεί σε καμία περίπτωση η αγορά του, αλλά αυτό που θα επισφραγίσει την ασφάλεια του χώρου είναι η συνεχόμενη λειτουργία του. Αν οι ασύρματοι συναγερμοί συνδυάζονται με κάμερες παρακολούθησης, τόσο το καλύτερο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μεγαλύτερο ποσοστό των διαρρήξεων δεν γίνεται από την μπροστινή είσοδο άλλα από άλλο άνοιγμα.

Τα συστήματα συναγερμού σπιτιού, πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ακόμα κι όταν είστε μέσα στον χώρο σας. Αν κάποιος διαρρήκτης διακρίνει ότι δεν είναι σε λειτουργία ο συναγερμός, τότε δεν θα διστάσει να μπει στον χώρο σας ακόμα κι όταν είστε σπίτι.

Μπορεί να παραβιαστεί το σπίτι ακόμα και την ημέρα

Η μέρα είναι ιδανική για μία διάρρηξη, αφού οι περισσότεροι είναι στις δουλειές τους και λείπουν από το σπίτι. Ο χρόνος που χρειάζεται κάποιος επαγγελματίας για να φτάσει να ανοίξει μία εύκολη εξώπορτα είναι ένα λεπτό.

Εμπλουτίστε την ασφάλειά σας με CCTV

Η αχίλλειος πτέρνα των διαρρηκτών είναι οι κάμερες παρακολούθησης. Ουσιαστικά πρόκειται για τον μοναδικό τρόπο να μπορέσετε να βρείτε κάποιον από τα φυσιογνωμικά του χαρακτηριστικά που θα τσεκάρει η κάμερα παρακολούθησης. Οι διαρρήκτες, ειδικά να αν έχουν κάνει πολλές διαρρήξεις, πιστεύουν ότι δεν θα συλληφθούν ποτέ. Μιας και είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσουν να αποσυνδέσουν το σύστημα παρακολούθησης, είναι πολύ πιθανό να το σκεφτούν δεύτερη φορά, αν θα διαρρήξουν το εν λόγω σπίτι.

Στην εταιρεία Cover Craft θα βρείτε πάρα πολλές επιλογές από συστήματα συναγερμού, κάμερες και access control για να μπορέσετε να ζείτε καθημερινά στον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο, με άνεση και ασφάλεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here