Αυτό είναι το παλατάκι (κλειστό γυμναστήριο) της Μυκόνου!

Μετά την Τήνο, τη Σαντορίνη και την Πάρο ακόμα ένα γήπεδο αποκτούν οι Κυκλάδες και συγκεκριμένα η Μύκονος! Σκεφτείτε πόσο σημαντικό είναι το γήπεδο για κάθε νησί και ιδιαίτερα για την νεολαία μας,η οποία όλα αυτά τα χρόνια έκανε προπόνηση στα ανοιχτά γήπεδα κάτω απο αντίξοες συνθήκες. Φυσικά δε πρέπει να ξεχάσουμε, ότι τα περισσότερα νησιά χρησιμοποιούσαν ως έδρα το κλειστό γυμναστήριο της Σύρου με αποτέλεσμα να πραγματοποιούν αρκετά ταξίδια και να ανεβάζουν στα ύψη το badjet των ομάδων τους.

Τελευταίες πινελιές για το στολίδι. 

Λεπτομέρειες απομένουν για να παραδοθεί προς χρήση το όνειρο πολλών ετών για την Μύκονο, το κλειστό της γυμναστήριο που είναι σχεδόν έτοιμο καθώς ολοκληρώθηκε η κατασκευή του μεγαλύτερου μέρους του γηπέδου με την τοποθέτηση του παρκέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Υπόγραψε ο εργολάβος. Όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα έργα στο νέο σχολείο της Βάρης

  

Πρόκειται για ένα πραγματικό παλατάκι με εντυπωσιακή κατασκευή και χώρους για όλα τα αθλήματα(μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, γυμναστική κ.α) με συνεδριακό χώρο και έτοιμο να φιλοξενήσει το νέο κλειστό στο νησί μεγάλες εκδηλώσεις.

Η αρχιτεκτονική του έχει Μυκονιάτικη πινελιά και δίνει την εντύπωση στον φίλαθλο και τον επισκέπτη ότι πρόκειται για ένα κομψοτέχνημα καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί τα καλύτερα υλικά για την κατασκευή του.