Αποφυλακίστηκε μετά απο 4 χρόνια. Τι ζητά απο τη Συριανή κοινωνία και ποιον ευχαριστεί

0

Την πόρτα της εξόδου από τις Ελληνικές φυλακές πέρασε ο Συριανός Β.Γ. οποίος απολαμβάνει την ελευθερία του πλέον στο νησί του, μαζί με την οικογένεια του. Ο ίδιος επέλεξε μεσώ του cyclades24.gr να δημοσιεύσει ένα κείμενο για τη κοινωνία μας αλλά και ένα δημόσιο ευχαριστώ σε ένα άνθρωπο που του στάθηκε όταν ήταν στη φυλακή αλλά εφόσον αποφυλακίστηκε.

Ο ίδιος ζητά απο τον κόσμο να είναι επιεικής, χωρίς προκαταλήψεις.

Διαβάστε το άρθρο:

Αγαπητοί συμπολίτες μου, είμαι ένας νέος άνθρωπος που από λάθη του παρελθόντος βρέθηκα στην φυλακή για 4 ολόκληρα χρόνια για οικονομικό έγκλημα,  όπως λένε κοινός απατεώνας,  άσχετο αν ήταν για ακάλυπτες επιταγές επειδή έκανα το εγχείρημα να ανοίξω μια επιχείρηση το 2004 και έπιασα πάτο…

Τα 4 χρόνια στην φυλακή ήταν μια ζωντανή κόλαση. ζεις εκεί μέσα καταστάσεις που δεν εύχομαι στον χειρότερο εχθρό μου και ερχόμαστε στο σήμερα. Ερχεται η ώρα να αποφυλακιστείς να πας στο μέρος σου και βρίσκεσαι αντιμέτωπος σε μια κοινωνία που σε δείχνουν με το δάκτυλο σαν να είσαι αξιοθέατο και να θέλεις να ανοίξει η γη να μπεις μέσα.

Θα ήθελα με λίγα λόγια να πω να μην κρίνουμε κανένα δεν ξέρει κάνεις τι του ξημερώνει ο θεός και που μπορούμε να βρεθούμε από την μια μέρα στην άλλη. Aς αγαπάμε τον πλησίον μας με όλα τα ελαττώματα του τα λάθη του και να δίνουμε το χέρι μας να σηκωθεί από το βούρκο και όχι να τον βουλιάζουμε και άλλο με σχόλια και με τον απαρνούμαστε όλοι.

είμαστε άνθρωποι του θεού, παιδιά του, με τα λάθη μας. όποιος είναι αναμάρτητος και ακλόνητος σε αυτή την ζωή τότε έχει όλο το δίκιο να λέει και καταδικάζει τον καθένα μας.

Tέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσιος τον σεβασμιότατο πατέρα μας ΔΩΡΟΘΕΟ Β για όλη την βοήθεια που μου προσέφερε οσο βρισκόμουν φυλακή δεν με ξέχασε ούτε Πάσχα ούτε Χριστούγεννα, αλλά όποτε του ζήτησα την βοήθεια του ήταν παρών και αφότου βγήκα από την φυλακή παρουσιαστήκαν πολλά προβλήματα και ήταν εκεί να μου δώσει το χέρι να σηκωθώ.

Αυτό μου έδωσε δύναμη, κουράγιο και ξέρω οτι είναι ένας ποιμενάρχης με όλη την έννοια της λέξης και πήρε να σου πει 2 λέξεις όταν είσαι φυλακή και να σου δώσει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσεις.

Τους αξίζουν χιλια συγχαρητήρια, χίλια ευχαριστώ και να συνεχίσει έτσι είναι σπουδαίος ποιμενάρχης.

Σας ευχαριστώ δημοσίως σεβασμιότατε εις πολλά έτη.

αγαπητοί συμπολίτες δώστε ένα χέρι βοήθειας στον διπλανό μην κρίνετε κανένα, βοηθήστε να σηκωθεί κάποιος μην τον βοηθάτε να μπει στο λάκκο. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. ο θεός να σας εχει καλά.

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here