Συλλήψεις για ναρκωτικά σε τρία νησιά

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Σαντορίνη, Μύκονο και Πάρο - Στη Σαντορίνη ο 20χρονος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψη του

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε τρία νησιά

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά και αντίσταση στη Θήρα

Την 12-09-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 20χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -3,1- γραμμαρίων. Επιπλέον, ο 20χρονος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψη του.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Μύκονο

Την 12-09-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 27χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο τσιγάρο και -5- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Πάρο

Την 12-09-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 26χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -3,9- γραμμαρίων.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο

Την 11-09-2019 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 50χρονος αλλοδαπός ο όποιος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here