Santoro Restaurant, Grace Hotel Santorini: Μια μοναδική μουσική βραδιά με θέα τα πυροτεχνήματα του φεστιβάλ «Ηφαίστεια 2019»

0

Σεπτέμβριος 2019: 

Το φεστιβάλ πυροτεχνημάτων «Ηφαίστεια» δίνει φέτος την αφορμή για μία υπέροχη βραδιά που συνδυάζει υψηλή γαστρονομία και μουσική στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00.

Παρέχοντας ανεμπόδιστη θέα στη λουσμένη στα χρώματα των πυροτεχνημάτων Καλντέρα, το Santoroθα προσφέρει στους επισκέπτες ειδικό menu με την υπογραφή του Consultant Executive Chef Jean-Charles Métayer και του Head Chef, Γιάννη Κουτσοπεράκη, με επιλογές που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, πιάτα όπως: Αστακός με μαγιονέζα αρωματισμένη με κάρι και gel λεμονιού, Μπακαλιάρος σε αμπελόφυλλα σερβιρισμένος με σάλτσα κρέμας και tuileαπό σπόρους chiaκ.α.

Η βραδιά θα επενδυθεί μουσικά από τη διακεκριμένη βιολίστρια Leida, η οποία θα παρασύρει το κοινό του Santoroσε μουσικά ταξίδια ανά τη Μεσόγειο, χάρη στο ξεχωριστό μουσικό της ταπεραμέντο.

Το φεστιβάλ «Ηφαίστεια» μετρά 28 χρόνια ζωής. Είναι είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ του ηφαιστείου της Σαντορίνης, συνδυάζοντας την επιβλητική ομορφιά των πυροτεχνημάτων με τη μαγεία της μουσικής, δημιουργώντας ένα μεγαλειώδες θέαμα που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Κάντε τώρα την κράτησή σας στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection, και απολαύστε μια από τις πιο ξεχωριστές βραδιές της ζωής σας!

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαιτείται κράτηση θέσης.

Για κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνείτε

με το εστιατόριο SantoroτουGraceHotelSantorini

[email protected]tel. +30 2286 021300

IfestiaFestival 2019 Dinner

21 Σεπτεμβρίου 2019

Καλωσόρισμα

Αστακός με μαγιονέζα αρωματισμένη με κάρι και gel λεμονιού

Μπακαλιάρος σε αμπελόφυλλα, σερβιρισμένος με σάλτσα κρέμας

και tuile από σπόρους chia

Ζεστό ταρτάρ από μοσχαρίσιο Black Angus,

με τραγανή αγκινάρα και σάλτσα albufera

Μους μήλου σε merignue πράσινου τσαγιού

Mignardise

Μενού €115 κατ’ άτομο

Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι φόροι

Inspired by Santorini’s Ifestia fireworks festival, the Santoro restaurant of the Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection, on September 21, invites guests to a special dinner, combining high-end gastronomy, exceptional music and fireworks.

Offering a magnificent view of the illuminated Caldera in Imerovigli, Santoro will provide its guests with a special menu by Consultant Executive Chef Jean-Charles Métayer and Head Chef Yiannis Koutsoperakis, including options such as lobster with curry mayonnaise and fine lemon jelly; cod in wine leaves served with cream sauce and chia seeds tuile and more.

The evening will feature a stellar live performance by renowned violinist Leida, who will take attendees on a melodic journey across the Mediterranean.

Grace Santorini

There is a limited number of tables for the evening. For reservations contact [email protected] or call at +30 2286 021300.

The Ifestia Festival

Santoro’s unique gastronomy event will coincide with the Ifestia Festival, an annual event which combines fireworks with the magic of music, creating a magnificent spectacle that every September attracts thousands of visitors to the island.

The aim of the festival is to re-enact the eruption of the Santorini volcano, with an impressive fireworks show and special effects.