Μία Νησιώτικη βραδιά με πρύμη τα Καμίνια και πλώρη την Ερμούπολη

0

Μία Νησιώτικη βραδιά με πρύμη τα Καμίνια και πλώρη την Ερμούπολη

Με θέα το απέραντο γαλάζιο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμινίων η νησιώτικη βραδιά σε μια όμορφη γαλήνια βραδιά σε ένα  πανέμορφο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το κάθε σημείο του χώρου απολαμβάνοντας τα πανέμορφα μεζεδάκια, την άψογη οργάνωση, την πανοραμική θέα της Ερμούπολης με φόντο το απέραντο γαλάζιο και φυσικά την  μαγευτική ορχήστρα με τους Μέμη Ροσσολάτο, Δημήτρη Σούλιο και Ειρήνη Σιγάλα που η ποικιλία των τραγουδιών ξεσήκωνε τον κόσμο για χορό και διασκέδαση.

Την εκδήλωση άνοιξε ο δραστήριος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων κ. Σιγάλας ο οποίος πραγματικά έχει αναβαθμίσει Πολιτιστικά μια από τις πιο παλιές περιοχές της Ερμούπολης.

Ο κ. Σιγάλας ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, την απερχόμενη Δημοτική αρχή και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο κ. Μαραγκό Γιώργο και τους Αντιδημάρχους Βουτσίνο Μάριο και Θωμαή Μενδρινού (η οποία ήταν και παρούσα στην εκδήλωση) για την καλή συνεργασία που είχαν.

Επίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον νέο Δήμαρχο κ. Λειβαδάρα Νίκο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Αλίκη Λεοντερίτη ευχόμενος συνέχιση καλής συνεργασίας με τον Σύλλογο.

Ευχαρίστησε επίσης τους Δωροθέτες , τους αφανείς ήρωες του Συλλόγου που εργάστηκαν για την επιτυχία αυτής της Νησιώτικης βραδιάς , το χορευτικό του Παραδοσιακού Εργαστηρίου Σύρου Άρωμα Παράδοσης και τον πρόεδρό του Νίκο Σολάρη , την Ορχήστρα και τον Πιέρο Σαρρή για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη.

Την σκυτάλη αμέσως πήρε η χορευτική ομάδα του Άρωμα Παράδοσης σκορπώντας νησιώτικο παραδοσιακό χρώμα και στο τέλος ξεσηκώνοντας τον κόσμο για ένα συρτό.

Η συνέχεια ήταν αποκλειστικότητα της ορχήστρας που με τον όμορφο πρόγραμμά τους, ξεσήκωσαν τον κόσμο χορεύοντας και τραγουδώντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εθελοντές για την άριστη οργάνωση.

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here